Na een drukke week werken en een dagje de tuin op orde maken voor het mooie weer, moet er vandaag toch echt wat gedaan worden, wil ik een beetje een relaxt weekend hebben.

Dus vanmorgen al optijd de kamer gevlogen met een stofdoek, stofzuiger en dweil. Tim aan het werk gezet om boven te zuigen en Liv en Rev op het hard gedrukt om heel leuk en lief samen te gaan spelen.

Inmiddels is de beneden verdieping weer schoon. Is de bovenverdieping gezogen en zijn de wekelijkse boodschappen binnen. De was hangt op zolder te drogen ik ben te lui om het buiten te hangen, eerst naar beneden, dan ophangen, vanavond er weer af. De wasmanden zijn zo goed als leeg. Nu moet de schone was nog opgevouwen en gestreken worden. En daar heb ik nou net geen zin in. En toch ga ik het doen, want het is nu al zo veel….

Ik kan het ook nog  in alle rust doen, want Rev ligt heerlijk in bed en ook Liv ziet haar kans schoon om van rusten "weltrusten" te maken.

Dan had ik ook nog in de planning om vanmiddag al de koude macaronischotel te gaan maken, maar ik ben weer eens de helft vergeten. Dus straks nog maar een keer naar de Plus om ook de rest van de ingredienten te halen. En dan vanavond, weer voor de eerste keer dit jaar, papa's macaroni schotel eten. MMMmmm!!!

Dus heb je nog niets bedacht voor vanavond of weet je het voor het weekend weer eens niet…. Koude macaronischotel is een goede optie! 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *