Ik ben een moeder die het tempo er doorgaans flink in heeft. Hup uit bed, hup de kleren aan, hup een broodje en hup hup hup tanden poetsen, wassen, haren doen en hup de deur uit.

Ook 's avonds gaan we hup in bad, hup de pyama aan en hup naar bed. Daar lezen we iets langzamer dan hup een verhaaltje voor en ook voor het zingen nemen we wat meer tijd. Maar daarna wil ik dat ze hup gaan slapen.

Liv heeft dat "hup gaan slapen" al wel in de gaten. Bij Rev blijft het echter enorm lastig. Ook op dit moment ligt meneer te jammeren in zijn bed. Het lukt hem domweg niet om in slaap te komen. Als ik bij hem in de buurt blijf ligt hij te klieren, ga ik naar beneden dan krijst hij alles aan elkaar vast. Nu ik op zolder zit ligt hij dus te jammeren; "jeffie, niet moeoeoeoehoe!"

Op deze manier kan ik dus niet hup doen wat ik nog op mijn avondlijstje heb staan. En sta ik waarschijnlijk straks "HUP" in het donker nog de woonkamer te poetsen…

Maar schoon wordt hij nog vanavond!

Up-date… 5 over half 10 = woonkamer schoon! 3 wasjes gedraaid en een doek door de badkamer(toen de kinderen in bad zaten).

Morgen nog 1 dagje voor de klas, 's avonds de musical en afscheid van groep 8 (het zijn de kinderen die ik in mijn LIO had en dat jaar er op mijn allereerste eigen groep was, voelt toch speciaal). Dan woensdag "even" mijn verjaardag vieren (rara hoe oud word ik…?) en tussen door 's middags de afsluiting van het schooljaar met mijn collega's. Donderdag een dagje rommelen in huis en dan vrijdag echt afscheid nemen van mijn huidige groep en 's middags mijn nieuwe lokaal met mijn nieuwe duo collega inrichten. En dan… dan heb ik HUP HUP HUP VAKANTIE!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *