Liv is weer aan de beterende hand. Ze heeft geen koorts meer. Haar oortjes doen nog wel wat pijn en ook het drinken gaat nog niet van harte. Ze heeft gewoon een griepje, want nu hoest en snottert ze er ook nog bij. Als ze niest heeft ze echte snotterbellen en je gelooft het niet, maar dat vind ik schattig! Voor het hoesten hebben we een drankje, thijmsiroop. En ze vindt het lekker! Kan ook niet anders, want je ruikt al als je de dop van het flesje draait dat het mierzoet is!

Gelukkig is ze over het algemeen goed te spreken. Ze is gewoon lekker druk en heeft lol om de gekste dingen. Maar heel soms wil ze wel even lekker op schoot. En dan is ze echt mijn knuffelpoppie!

Over knuffelpoppie gesproken…. Laatst een echt knuffelpoppie van haar gemaakt!

(ongeboren) Baby’s krijgen namelijk erg veel cadeaus. Het favoriete cadeau dat mensen dan geven is een knuffel. Groot, klein, dik, dun, felgekleurd of lieve pastelkleurtjes het is er allemaal! En Liv heeft ze allemaal! Er staan er een paar in bed, een paar op het plankje, een aantal in de box, maarja wat doe je met de rest??? Die zitten over het algemeen in manden boven op de kast. Hartstikke jammer maarja, ik kan moeilijk haar hele bed vol gooien… maar soms maken we van ons knuffelpoppie gewoon even een echt knuffelpoppie!!!

Liv_baby_van_het_jaar_008_2 Liv_baby_van_het_jaar_009_2 Liv_baby_van_het_jaar_004_2

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *