En wat een geluk dat "hij" ons niets gaat kosten.

Liv wil namelijk echt geen cadeautje van "hem". En ook bij Rev was weinig enthousiastme te bespeuren. Ze hebben deze Sinterklaasfobie niet van een vreemde hoor… Hun moeder vond de goedheilig man als kind ook maar eng. En vind het alles behalve nodig om haar kinderen met deze angst te belasten.

Ze vindt het echter wel leuk om haar kinderen in de Sinterklaasstijl te verkleden. En gelukkig vinden haar kinderen dat wèl leuk!

2010-11-13 

Het leuke Zwartepietenpakje kregen we op de valreep van de buurmeisjes. Dames bedankt!

Je houdt misschien ook van...

3 Reacties

 1. Hallo Nicolle

  Je hebt het weer heel mooi geschreven hoor van Jan Kaspers
  Maar waar je ook gelijk in hebt waar betalen we zoveel geld voor elke maand ik denk dat veel mensen daar zo over denken elke verandering is lang geen verbetereing
  We klagen hier allemaal in dit land over van alles en nog wat maar we doen er verder niets aan ik denk er ook net zo over dan jou en velen met ons maar we moeten met zn allen naar Den Haag om onze stem te laten horen waar we het niet mee eens zijn dan loop jij met mij voor op
  Net wat je zegt vroeger was het zo slecht nog niet
  Ik hoop dat ze vinden waarom Rev steeds verhoging heeft het is toch ook niet goed dat hij om de twee weken ziek word
  Sterk met Rev en een dikke knuffel voor jullie allemaal
  En als je naar Den Haag wilt dan ga ik graag met je mee ik denk dat er nog veel meer mee willen
  Ondanks alles nog een fijne dag

 2. leuke foto's hoor, en ach die arme rev zie hem kijken met van die angstige oogjes.
  de piet op de foto waar hij huilt is de vader van mijn schoonzusje.
  hoe gaat het verder nu met Rev, slaat de kuur aan?
  groetjes chantel

 3. Rev is inderdaad flink ziek geweest, maar knaptje na drie keer 5ml van de kuur al op. Nog wel een zetpil om de 6uur en dat houdt hem op de been. Gisteren toch even een uurtje naar Sinterklaas geweest. Dat viel niet erg in de smaak, of zijn ziek zijn ermee te maken had vraag ik mij af…

  Gelukkig knappen kleine kinderen snel op, want vrijdag maakte ik mij echt grote zorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.