Tuurlijk kan ik ook schrijven mijn moeder is jarig…. Maar hoe ouder je wordt hoe minder belangrijk je verjaardag ook wordt.

Toen mijn moeder dat jaren geleden tegen mij zei vond ik dat zo ondankbaar klinken. Ach een jaartje ouder…  En nu denk ik zelf ook… ach een jaartje ouder. Leuk om te vieren, maar ook heerlijk als het weer achter de rug is.

Totdat er weer kleine ukkies bij komen die het wel heel heel heel heel belangrijk vinden. En dan maak je er toch weer een heel feest van met slingers en ballonnen! Oma moet vandaag op de stoel staan en er moet voor haar gezongen worden. Ze mag veel cadeautjes uitpakken. En… ze mag taartjes eten… "en wij ook hè mam…" Tuurlijk Liv, jij krijgt ook taart.

Alleen vandaag nog niet. Vandaag is mama 's morgens gaan werken om tussen de middag haar verjaardag met de cliënten te vieren. Vanmiddag is ze vrij en genieten wij samen van het herfstzonnetje en de rust (kindjes liggen lekker te slapen). Vanavond gaan we heerlijk met z'n 6jes uit eten.

Morgen komt dan eindelijk de taart en daarbij ook de visite. Dat wordt waarschijnlijk een druk dagje, maar dat kan mama makkelijk aan. Ze is nog geen 50! Nee, ze is vandaag pas 49 geworden.

Het jaar rond…

2010-01-07 december en januari 2009 2010 (28) 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *