Sinds februari 2008 houd ik deze web-log bij. Gewoon omdat ik het fijn vind om dingen met jullie te delen, omdat ik het lekker vind om te schrijven en omdat er vaak zoveel gebeurt dat voor anderen ook leuk/handig is om te weten en soms om jullie aan het denken te zetten.

De ene keer schrijf ik vaak, in drukke tijden schrijf ik minder. Eén keer in de week mijn web-log bijhouden lukt me eigenlijk altijd wel en is ook mijn doel.

Sinds het overlijden van mijn vader schrijf ik bijna elke dag. Waarom? Om jullie op de hoogte te houden van ons welbevinden. Maar ook voor jullie… Wij zijn niet alleen onze man/vader/opa verloren, maar velen van jullie zijn ook een familielid of vriend kwijtgeraakt. Iedereen heeft bepaalde gevoelens hierbij. Ik ook!

Op dit moment helpt het mij ontzettend om het van mij af te schrijven. Ik zie deze web-log niet als een dagboek. Ik schrijf mijn gevoelens en gebeurtenissen van mij af, maar vertel jullie niet over al mijn tranen,verdriet en angsten.

Het is fijn om te lezen dat velen van jullie het prettig vinden om te lezen. Zo helpt het mij door deze tijd heen en jullie hopelijk ook een beetje. Sommige dingen zet je gewoon niet zo makkelijk van je af!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *