Vorige week schreef ik over de verloskundige en alle data wat de vermoedelijke uitgerekende datum zou kunnen zijn. Vandaag naar de gynaecoloog geweest en het zal je niet verbazen… we maken er nog maar eens een ander datum van. Het wordt 2 juni! En deze datum staat nu vast in mijn dossier in het ziekenhuis.

Je leest het goed, 2 juni al! Dat scheelt 2 weken met de datum die ik in mijn agenda had genoteerd. Ach wat is nou twee weken op een mensenleven… (zelfs op een leven van 52 jaar is het nog niet eens 1 procent). Maar 2 weken is best veel als je bedenkt dat ik dus al 25 weken zwanger ben, nog 15 weken te gaan heb en nog maar 9 weken hoef te werken! En dat er tot de dag van vandaag nog niets in huis ernaar uit zag dat dat ene kamertje op de eerste verdieping een babykamertje zou worden….

Dat wordt dus hard aan het werk. Gelukkig hebben we hulp. Mama is de zolder opgegaan om te naaien (!?), ze heeft voor de schuine wanden gordijntjes gemaakt en daar staat onze zooi nu keurig achter. (ik zit nu op een hele nette zolder en je merkt het meteen… een rustige overzichtelijke log, dat krijg je met zo weinig prikkels). Aïsha en Tim hebben de nieuwe kasten voor Liv haar kamer samen in elkaar gezet (zonder ruzie). Toen de kasten van Liv naar de babykamer en de nieuwe kasten naar Liv haar kamertje verzet. Tim heeft de achter gebleven chaos opgeruimd en Aïsha heeft Liv haar kasten weer ingeruimd. En mama bleef maar …

En ik? Ik heb dozen verzet,  gordijntjes opgehangen, helpen kasten verplaatsen, Liv haar kleren uitgezocht en… en verder niet heel veel gedaan. Oké.. ik heb ook nog op mijn dochter gelet.

Tim heeft net nog even de plinten voor het kamertje in de grondverf gezet, zodat we ze morgen af kunnen lakken. Verder wordt het kamertje steeds voller met zilveren en blauwe spulletjes… En ja ze heeft vanmorgen nog maar even voor de zekerheid gecheckt… het wordt echt een jongentje!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *