Vorige week schreef ik over de verloskundige en alle data wat de vermoedelijke uitgerekende datum zou kunnen zijn. Vandaag naar de gynaecoloog geweest en het zal je niet verbazen… we maken er nog maar eens een ander datum van. Het wordt 2 juni! En deze datum staat nu vast in mijn dossier in het ziekenhuis.

Je leest het goed, 2 juni al! Dat scheelt 2 weken met de datum die ik in mijn agenda had genoteerd. Ach wat is nou twee weken op een mensenleven… (zelfs op een leven van 52 jaar is het nog niet eens 1 procent). Maar 2 weken is best veel als je bedenkt dat ik dus al 25 weken zwanger ben, nog 15 weken te gaan heb en nog maar 9 weken hoef te werken! En dat er tot de dag van vandaag nog niets in huis ernaar uit zag dat dat ene kamertje op de eerste verdieping een babykamertje zou worden….

Dat wordt dus hard aan het werk. Gelukkig hebben we hulp. Mama is de zolder opgegaan om te naaien (!?), ze heeft voor de schuine wanden gordijntjes gemaakt en daar staat onze zooi nu keurig achter. (ik zit nu op een hele nette zolder en je merkt het meteen… een rustige overzichtelijke log, dat krijg je met zo weinig prikkels). Aïsha en Tim hebben de nieuwe kasten voor Liv haar kamer samen in elkaar gezet (zonder ruzie). Toen de kasten van Liv naar de babykamer en de nieuwe kasten naar Liv haar kamertje verzet. Tim heeft de achter gebleven chaos opgeruimd en Aïsha heeft Liv haar kasten weer ingeruimd. En mama bleef maar …

En ik? Ik heb dozen verzet,  gordijntjes opgehangen, helpen kasten verplaatsen, Liv haar kleren uitgezocht en… en verder niet heel veel gedaan. Oké.. ik heb ook nog op mijn dochter gelet.

Tim heeft net nog even de plinten voor het kamertje in de grondverf gezet, zodat we ze morgen af kunnen lakken. Verder wordt het kamertje steeds voller met zilveren en blauwe spulletjes… En ja ze heeft vanmorgen nog maar even voor de zekerheid gecheckt… het wordt echt een jongentje!

Je houdt misschien ook van...

5 Reacties

 1. Nu al jaloers?? Kan ik dan wel veilig met Dide komen? haha..

  We zullen zien vanmiddag!
  Leuke verhalen hoor. Aisha liet het me laatst weer zien, nu maar weer eens even gekeken!

  Groetjes Cindy

 2. Hey Nicolle,

  2 juni dus!! Inderdaad een heel verschil met de andere datums ofniet?! Maar goed, ze hebben het nu in je dossier gezet dus ga hier maar vanuit. Lees dat jullie superdruk zijn geweest met spulletjes in elkaar zetten enz. Ook wel weer bijzonder om weer een mooi kamertje te maken voor een klein lief mensje (jochie). Maaruh niet te druk hé!!
  Oh ja hoorde ook iets over een groot kind?? Heb jij weer ofniet?!! Als het maar gezond is!!

  Liefs Roos

 3. Hoi Nicolle.Ja wat maakt het uit,2 juni of 19 juni. Het kom wanneer het komt. Het wordt wel erg druk in de maand juni,eerst Arend,Ramona en misschien jullie kereltje,Emelie,Ellen en als laatste Sandra. Wat een feestjes he, maar wel gezellig.En maak maar een mooi kamertje voor, hoe heet hij ook al weer,even zijn naam vergeten.Ha Ha. Kusje Evalien.

 4. Hey Nicolle
  Wat een drukte daar bij jullie
  je hebt nog wel even maar het moet toch gebeuren he als de zon een beetje schijnt krijg je ook een beetje meer zin om wat te doen mooi dat tim en aisha zonder gekibbel kunnen werken samen dat scheelt weer energie mamma is er ook maar druk mee maar een moeder vind dat niet erg die doen dat graag voor hun kids en kleinkinderen
  ja de datum maak je er geen zorgen om het komt als het tijd is voor het kereltje en de maand juni was toch al een feestmaand met al de verjaardagen er kan er wel 1 bij hoor
  liefs en dikke zoen voor jullie allemaal joke

 5. hey
  nou dus toch 2 juni??!!!
  dat schiet al mooi op!!!! en nu weet je t tenminste zeker….
  en ook al lekker druk geweest lees ik.
  nou fijn…vele handen maken licht werk….ben benieuwd hoe t kamertje van zoonlief eruit zal zien!!!! maar dat gaat vast helemaal goed komen!!!!
  nou meissie…doe rustig aan….probeer een beetje te genieten….en een hele dikke knuffel van ons…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.