Afgelopen dinsdag vierden wij Liv haar derde verjaardag. Het was groot feest en ons huis was zoals gewoonlijk bijna te klein. Het was net als drie jaar geleden een echte herfstdag dus bleven ook de kinderen gezellig bij ons binnen.

Nou ja gezellig… Voor de "grote" jongens hadden we de televisie een kwartslag gedraaid zodat ze zonder echt in de weg te zitten lekker konden playstationen. Ik vind dat persoonlijk niet zo gezellig, maar de jongens waren erg tevreden met deze invulling van de middag. De meisjes hielpen Liv ondertussen met cadeautjes uitpakken. Liv vond het heerlijk dat al deze meiden zoveel aandacht voor haar hadden. Zelfs de buurmeisjes (waar ze anders altijd zo verlekkerd door het raam naar zit te kijken) gaven haar de aandacht waar ze van te voren al zo op gehoopt had.

We hadden voor het eerst een kinderverjaardag met drie ronden. De eerste visiteronde was 's morgens. Een rustig rondje met alleen Liv haar vriendinnetje Merel, haar moeder, mijn moeder en ons viertjes. Precies goed om het zingen en kaarsjes uitblazen tot zijn recht te laten komen. En daarna heerlijk te spelen en lekkere hapjes te eten.

De tweede ronde startte na het middagslaapje van zowel Rev als Liv. Een druk rondje met heel heel heel erg veel visite. Gelukkig druppelde alles wel stapsgewijs binnen zodat Liv lekker de tijd had om alles uit te pakken. Ik was blij dat ze niet alleen gefocust was op de cadeaus die binnen kwamen, maar ook wel een beetje de tijd nam om de visite ook een hand te geven.

Tegen half 6 werden er broodjes met knakworst gegeten samen met de visite die van de tweede ronde nog was blijven hangen. Een makkelijke hap en gelukkig Liv haar lievelingseten.

De derde ronde was voor de mensen die wel "gewoon" moesten werken. Een prima oplossing vond ik zelf. Zo had ik zelf even tijd om orde in de chaos te brengen. Deze tijd had Liv niet nodig. Die genoot van alle aandacht en cadeautjes tot op de laatste minuut. Geen moment had ik het idee dat het haar teveel of te druk werd. Wat wil je ook… Ze is al 3!!!

Onlangs bijgewerkt 
 

En de vierde ronde… Dat was een kopje thee op de bank… Het was een heerlijke dag!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *