Want dat was het gisteren, een super dag. En eigenlijk nog meer dan dat!

Ik heb echt een heerlijke zaterdag gehad…. Nieuwsgierig…

’s morgen met Liv om (jaja) half 8 opgestaan! Heerlijk bij mijn ouders een broodje gegeten. Inderdaad in de pyjama naar de Gele lis…Moet kunnen om 8 uur ’s morgens, welke gek is er dan al buiten op zaterdag? Daarna naar huis, rustig aan gedoucht, terwijl Tim nog lekker lag te slapen en Aïsha Liv in bad deed. Liv toen naar bed en wij heerlijk niets gedaan en een vroege lunch genomen.

Toen Liv tegen 12 uur wakker was zijn mijn moeder, Aïsha, Liv en ik naar Borne gereden. Speciaa l naar Borne voor 1 winkeltje! Plakken we er gewoon een Ikeabezoekje achteraan. In Borne dat speciale winkeltje opgezocht, Pregno heet het. Een super leuk winkeltje met nog leukere positie kleding. Daar wel een uur gepast en gezocht en met een volle tas, de deur uitgegaan. (Gelukkig houdt mijn moeder van mooie zwangere vrouwen die er leuk bij lopen.)

Nicolle_december_2008_155_2

Daarna voor Aïsha oppad gegaan. Die is ook goed geslaagd. En dat in een dorp als Borne. Ondertussen was mijn dochter nog geweldig te pas dus zijn we ook nog wat gaan eten.

Nicolle_december_2008_156_2 Nicolle_december_2008_162 Nicolle_december_2008_160 Nicolle_december_2008_161 Nicolle_december_2008_163

En met een heerlijk stokbroodje en door af en toe een gokje te wagen hield Liv het nog steeds vol.

Nicolle_december_2008_157_2

Na het eten nog wat kleine winkeltjes bezocht en toen richting de auto. Het was inmiddels half 5… Sorry Ikea! Dus richting korfbal. Liv heeft in de auto heerlijk geslapen zodat…

Ze op de korfbal weer super te spreken was. Daar gegeten en de wedstrijden gekeken. Maar vooral heerlijk gespeeld met alle kinderen die zo ontzettend lief voor Liv zijn.

Toen terug naar huis. Nog even rustig aan gedaan en na een kopje thee/fles melk Liv naar bed gebracht.

En dan… languit op de bank "ik hou van Holland" kijken.En niet weten of je nou om 10 of 11 uur in slaap bent gevallen. Wat kan een zaterdag toch bevredigend zijn!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *