Vanochtend toonde mijn groep samen met de twee andere groepen 3 hun groepsvoorstelling aan de hele school. Het was niet mijn werkdag dus officieel hoefde ik niet aanwezig te zijn. Dat kan ik natuurlijk niet laten…  maar ik vond het niet nodig om oppas te regelen.

Dus Liv in de buggy mee, wat druiven in een bakje en daar ging ik, op goed geluk. Als het niet zou gaan dan ging ik gewoon weer naar huis.

Ik kan je vertellen het ging SUPER! Liv heeft zich van haar beste kant laten zien. Ik hoor mijn collega’s denken, ach dat heeft die Nicolle toch nog wel redelijk voor elkaar, verwacht je niet van zo’n jong ding hè!

Het was een voorstelling met veel liedjes. Liv heeft gedanst en meegezongen. Je zag iedereen liefdevol naar haar kijken, Liv stal echt de show! Na ieder liedje volgde er een applaus, Liv klapte natuurlijk vrolijk mee. Ondertussen zwaaide ze naar de kinderen die naar haar zwaaiden en at ze tussen neus en lippen door ook nog haar druifjes. Ach wat is het leven met 1 kind toch makkelijk (dacht ik dat vanmorgen om iets over 6 ook?!).  En hoe zal dat straks met twee bandieten zijn?

Even alle gekheid op een stokje… We zitten op dit moment in een heerlijke periode (dan bedoel ik niet de kerst), want Liv is wonderbaarlijk makkelijk. Ik ook gelukkig! Als je ook met een 1 jarige af en toe een compromie sluit (nu even in de kinderwagen blijven zitten, buiten mag je weer lopen) kun je heel gemakkelijk samen door 1 deur, zelfs door de slaapkamerdeur!

En na een vermoeide dag is dit het resultaat…

Liv_059

Met rode wangen van het koude weer op de bank. Moe maar voldaan tv kijken, onder het genot van zo’n heerlijke lange vinger. Wat wil een mens nog meer?!

Je houdt misschien ook van...

11 Reacties

 1. Tegen mij kan je alles zeggen, want ik kijk nooit op deze weblog.;)

 2. Wat een EK stemming zeg:D

  Liv voelt zich er helemaal thuis in zoals ik de foto's zie.

  Groeten Nick

 3. ik kijk hier wel eens op dus maar je mag het ook wel 2 keer zeggen:P:Phaha

 4. Hee Nicolle!!

  Ik kijk ook af en toe ff..
  Maar dat wist je geloof ik wel..

  Bijna vakantie he..
  Zalig.. Gaan jullie nog weg?

  Kus Miriam

 5. Heej
  ik lees het web-log regelmatig. Zo vaak spreek ik jullie niet en ik wil natuurlijk wel een beetje op de hoogte blijven. Dus wat dat betreft is zo'n weblog perfect!
  Liefs ellen

 6. Je wist tog wel dat ik ook zo'n stiekumme kijker ben… Maar in t eggie mag je het ook nog wel vertellen hoor, is tog altijd leukerder :):)
  Fijne vakantie!

  kuz Gerja

 7. En ook ik kijk bekijk regelmatig even de weblog…
  Vin dhet wel leuk om even te lezen hoe het met Liv is..

 8. Hey!

  Van ons wist je vast ook al wel dat wij vaak even kijken! Zo blijven we op de hoogte, haha!

  Groetjes Marjan

 9. Hee, ik kijk hier ook regelmatig op. Erg leuk om van alles over Liv te lezen ( en vooral de fotoos te bekijken!). Maar om de verhalen in het echt te horen is natuurlijk net zo leuk!
  Liefs Aniek

 10. Hoi!
  Liv heeft de afgelopen week bij mij in de klas op het bord gehangen….
  Om nou te zeggen dat dat veel geluk heeft gebracht, nou ja. Wel een mooie foto met het oranjeshirt!!

 11. Natuurlijk lees ik regelmatig de web log.
  Even zien wat je geschreven hebt en hoe de foto's zijn geworden.
  Het is gewoon een leuke web log!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.