Jippie Saar is er!

Het was een rare dag. Zo zonder papa haar op te halen, maar toch gaf het ook een voldaan gevoel. Ik weet zeker dat papa hier net zo van genoten had als wij en dat is een schrale troost.

Saar doet het heel goed. Ontdekt ons huis. Speelt met Kaya en knuffelt met Liv. Als ze er zat van is zoekt ze zelf haar bench op en gaat ze lekker liggen slapen. Maar ondertussen is ze stiekem ook ontdeugend… loopt met Liv haar theeservice-je, knabbelt aan schoenen en bijt op kabels. We moeten haar dus goed in de gaten houden. We hebben nu twee van die kleine druktemakers lopen…

31_december_2008_en_dagen_ervoor_04

Wij gaan nu op de bank… Wat oudejaarsavond? Wij doen net of we gek zijn, het is een avond net als alle andere avonden hiervoor…

Je houdt misschien ook van...

3 Reacties

 1. Wat een leuke fotows, om jaloers op te worden!. Geniet lekker met elkaar en ik blijf de site in de gaten houden!

  Liefs Wilma

 2. Leuk hoor om zo jullie vakantie een beetje mee te maken!! Zou zeggen, blijf vooral verhaaltjes schrijven, maar bovenal geniet daar lekker van elkaar en van het mooie weer!!!
  Doe mien vriendinnegie de knuffeltjes van mij…
  Liefs

 3. Hallo allemaal,

  Fijn dat alles tot op heden goed verloopt! Leuk dat we hier deelgenoot mogen zijn al denken we zo met weemoed terug aan onze eigen vakantie. Wij zijn inmiddels weer aan het werk. Het weer was tot vandaag slecht en lijkt nu iets beter te worden. Geniet ervan en laat ons nog wat leuke foto's zien. (stoere mannen en plaatselijke schonen!!)

  Groet,
  RBDC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.