Oud en nieuw… Zo kunnen we het beste omschrijven. Want wat zeggen de woorden gelukkig nieuw jaar anders op dit moment???

Net met Tim afgeteld. Mama en Liv al op bed, Aïsha wilde in haar eentje roken op kantoor… Kaya en Saar keken ons over de rand van hun mand met droopy ogen aan… We hebben elkaar maar een dikke kus gegeven en elkaar beloofd er het beste van te maken. Ik hoop dat het beste goed genoeg is…

Daarna met z’n drietjes naar buiten. De naaste buren toch maar een hand gegeven. Toen gedaan wat we moesten doen. Voor papa een mooi staaltje vuurwerk de lucht in geschoten! Aïsha, Tim en ik hebben er samen naar gekeken. Mama stond boven voor het raam… Zou papa ook gekeken hebben? Hoe zou het eruit zien vanuit de hemel?

Voor papa…

Oud_en_nieuw_006 Oud_en_nieuw_007

En zo ga je dan de eerste minuten van het nieuwe jaar in…

Oud_en_nieuw_017 Oud_en_nieuw_011 Oud_en_nieuw_016 Oud_en_nieuw_015

Diep in mijn hart vraag ik mij af: Waar halen al die mensen het gore lef vandaan om vrolijk oud en nieuw te vieren…!

En toch wens ik natuurlijk al mijn web-log lezers een goed 2009!

Je houdt misschien ook van...

3 Reacties

  1. Haha wat een mooie fotows. Enne Nicolle al een nieuwe armband gescoort?Doe maar lekker rustig aan en blijf maar mooi fotows maken! Wij hebben straks wel ff de tijd om ze allemaal te bekijken:P.

    Liefs Wilma

  2. Hee allemaal! Heel leuk om zo een beetje op de hoogte te blijven! Ik kijk elke dag even of er een nieuw berichtje of fotoos op staan! Wat een mooi meisje is het ook! Van die fotoos wordt je wel vrolijk! Heel veel plezier nog allemaal en geniet ervan! Liefss Aniek

  3. Heb gedacht aan jullie! Vind het knap hoe je het allemaal opschrijft en dus beleefd. Weet zeker dat jullie papa trots is op jullie allemaal en dat hij heeft mee gekeken vanuit de hemel!

    Dikke knuffel voor het nieuwe jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.