….maar, is dat nu echt belangrijker dan je eigen zoon of dochter?

Gisteravond begon de musical van groep 8 om 19.00uur. Om half 9 was deze afgelopen en werd er een pauze gehouden tot kwart over 9, deze lange pauze was niet geheel zonder reden…

Na de pauze kon het officiele gedeelte van start gaan, het echte afscheid van de basisschool. met voor iedere leerling een persoonlijke groet van zijn/haar meester of juf. Rond kwart over negen stroomde de zaal weer langzaam vol. Iets te langzaam naar mijn idee. Er bleven namelijk plekken leeg. En niet een paar plekjes, nee er waren zeker 30 lege stoelen, die voor de pauze wel bezet waren.

En dan vraag ik mij af…. Is uw zoon of dochter, kleinkind, neefje of nichtje of broer of zus minder belangrijk dan 45 minuten voetbal???? Ik weet het, het is de halve finale en wanneer redden ze dat weer? Het WK is maar 1 keer in de 4 jaar… maar ieder kind neemt maar 1 keer afscheid van de basisschool. Ik hoop dat ik tegen de tijd dat Liv en Rev afscheid nemen wel prioriteiten kan stellen!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *