Gisteren inderdaad een pittige dag gehad. Veel in bed gelegen en echt geslapen. Het komt eigenlijk nooit voor, maar ik was "gewoon" ziek. De kinderen werden door Aïsha en Tim verzorgd en vermaakt en ik heb vooral niets gedaan.

Toch moest ik mij voor het avondprogramma even opladen. We gingen namelijk een workshop taarten maken volgen. Ik had veel willen afzeggen gisteren, want ik voelde mij echt niet top, maar dit wilde ik heel graag doen.

Ik was van plan om een mooie bloemetjestaart te maken, maar toen Liv mij 's avonds uitzwaaide en nog even riep: "veel plezier mama, ga maar een mooie taart maken" was ik om. Ik heb een taart voor mijn meisje gemaakt!

Juni 2010 nicolle 241
Juni 2010 nicolle 242
Juni 2010 nicolle 245
Juni 2010 nicolle 247
Juni 2010 nicolle 253
Juni 2010 nicolle 249
Juni 2010 nicolle 250
Voor een eerste keer lang niet slecht, al zeg ik het zelf. Jammer genoeg was mijn accu op bij de groepsfoto, wie weet volgt deze nog. De rest van de taarten waren allemaal even bijzonder.

Wil jij ook zo'n bijzondere taart leren maken? Kijk dan eens op www.taartenvanbrenda.nl

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *