Gisteren inderdaad een pittige dag gehad. Veel in bed gelegen en echt geslapen. Het komt eigenlijk nooit voor, maar ik was "gewoon" ziek. De kinderen werden door Aïsha en Tim verzorgd en vermaakt en ik heb vooral niets gedaan.

Toch moest ik mij voor het avondprogramma even opladen. We gingen namelijk een workshop taarten maken volgen. Ik had veel willen afzeggen gisteren, want ik voelde mij echt niet top, maar dit wilde ik heel graag doen.

Ik was van plan om een mooie bloemetjestaart te maken, maar toen Liv mij 's avonds uitzwaaide en nog even riep: "veel plezier mama, ga maar een mooie taart maken" was ik om. Ik heb een taart voor mijn meisje gemaakt!

Juni 2010 nicolle 241
Juni 2010 nicolle 242
Juni 2010 nicolle 245
Juni 2010 nicolle 247
Juni 2010 nicolle 253
Juni 2010 nicolle 249
Juni 2010 nicolle 250
Voor een eerste keer lang niet slecht, al zeg ik het zelf. Jammer genoeg was mijn accu op bij de groepsfoto, wie weet volgt deze nog. De rest van de taarten waren allemaal even bijzonder.

Wil jij ook zo'n bijzondere taart leren maken? Kijk dan eens op www.taartenvanbrenda.nl

Je houdt misschien ook van...

2 Reacties

 1. Wauw, wat ziet die taart er gaaf (en lekker) uit. Knap gedaan zeg!! Leuk om te doen ofniet. Vondt Liv de taart lekker? Demi zou hem ook helemaal geweldig vinden. Wel leuk idee voor haar verjaardag. Ik heb de site even bekeken, maar dat ziet er echt super uit allemaal! Fijn weekend en hopelijk ben je snel weer helemaal opgeknapt. En je kids ook natuurlijk. Kus van ons allemaal

 2. Hoi Nicolle

  Ik vind het super van je ondanks dat je je niet lekker voelt om toch te gaan je bent een kanjer en een doorzetter maar dat heb je ook van je Pappa hoor niet bij de pakken neer gaan zitten maar door bijten
  En dan ook nog een prachtige taart maken geweldig
  Ik hoop dat jullie snel allemaal weer uit de zieken boeg zijn en van de taart kunnen gaan genieten
  dikke knuffel voor jullie allemaal
  van joke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.