Over iets meer dan een uur wordt Rev zijn boxmobiel opgehaald. Verkocht via marktplaats voor iets minder dan de helft van de nieuwprijs. Toch weer €35 dat ik in een envelopje ga doen voor zijn eigen verjaardag.

En er staat nog meer op de nominatielijst voor de verkoop. Het is namelijk uit met de pret! Het babyspul gaat de deur uit. We nemen afscheid van de kinderwagen, het badje, wipstoeltje, maxi cosie en noem maar op wat je nog meer in huis hebt voor de eerste maanden.

De eerste maanden zijn echt verleden tijd. Rev is bijna 1 en de zolder begint weer aardig vol te raken met dat wat we niet meer gebruiken. Gaan we ruimte maken achter de schuine wanden of ….. nemen we echt afscheid van de babytijd.

Dat laatste is het geval. Tim voelde het al heel snel. Twee is goed! Een meisje en een jongen, allebei gezond. Wat willen we nog meer Nicolle? Nou…..

Ben ik dan nooit meer zwanger? Valt er nooit meer zo’n klein babytje dat helemaal van mij is op mijn borst in slaap? Zal ik nooit meer douchen met zo’n humpie? Loop ik dan nooit meer trots als een pauw achter mijn kinderwagen?

Ik zet al mijn kaarten maar op mijn zus! Als ik haar met Liv en Rev zie kan ik mij niet voorstellen dat ik niet net zo trots op haar kind(eren) zal worden!

En ondertussen blijf ik gewoon actief op marktplaats.

(…diep in mijn hart klinkt een stemmetje…. je kunt het zo weer kopen hoor…. je weet maar nooit)

Je houdt misschien ook van...

6 Reacties

 1. Willen even zeggen dat we heel veel aan jullie denken in vooral deze moeilijke tijd. En hopelijk vinden jullie veel steun aan iedereen die er voor jullie zijn!! Weet dat veel mensen om jullie geven en dat jullie er nooit alleen voor staan. Heel veel liefs en dikke knuffels Joost, Debbie, Mandy en Demi

 2. Het is niet erg om af en toe de kracht te verliezen, het is toch ook gewoon een klotentijd? De kracht komt vanzelf wel weer, alleen nu even niet. We denken aan jullie XXX

 3. Met ontroering lees ik in je weblog en leef met
  jullie allen mee.
  "Bij ieder afscheid valt een traan omdat je iemand moest laten gaan waar je zo aan was gehecht,
  verdriet dat is een groot gevecht"
  De mooie herinneringen aan Rijk zijn kostbaar.Heel veel sterkte samen met elkaar in deze moeilijke donkere tijd van het jaar.En ga met nieuwe moed het onbekende tegemoet.
  Lieve groetjes voor jullie allen.

 4. Lieve Nicolle,

  pff… ik ben dan al wel 40 ….. maar denk nog steeds zo….
  X

 5. Ja nicolle verkoop het maar niet te vroeg want daar weet ik alles van.

  LIEFS EVALIEN.

 6. ik voelde ook hetzelfde, vreselijk vond ik het.
  precies zo als je zegt:nooit meer van dit alles.
  en aan de andere kant ervaren we, dat het toch ook wel fijn en makkelijk is nu ze groter worden.
  geen poepluiers meer,geen slaapjes meer,één met zwemdiploma's en ga zo nog maar even door.
  sterkte met het afscheid nemen van de baby spulletjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.