Dat Aïsha een hele bijzondere zus is dat wisten jullie al wel. Dat ze ook een hele bijzondere tanti is voor Liv en Rev hadden jullie vast ook al wel in de gaten. Maar weten jullie wel dat ze ook hele bijzondere cadeaus geeft aan de kinderen voor hun verjaardag?

Liv en Rev krijgen namelijk op hun verjaardag standaard een fotoboek van Aïsha. Het fotoboek bevat foto's van het jaar dat achter hun ligt. De bijzondere, maar ook de "gewone" momenten worden in ons gezin allemaal vastgelegd. En dat levert een heel bijzonder boek op.

Op haar eerste verjaardag kreeg Liv een fotoboek dat bestond uit nog ingeplakte foto's en stukjes tekst, een echt meisjesboek van Jip en Janneke (of mik en jannekek zoals Liv het noemt). Rev kreeg op zijn verjaardag een fotoalbum geheel op de computer gemaakt. Een prachtig boek met één van zijn eerste foto's op de voorkant. Op Liv haar tweede verjaardag was er geen fotoboek als cadeau, we zaten in een emotionele periode waar onze tijd en energie niet in een fotoboek gestopt kon worden.

Aïsha maakte het afgelopen dinsdag helemaal goed… Ze had een boek gemaakt voor Liv van de 2 jaar die achter ons liggen. Een boek waarin heel mooi te zien is hoe goed het leven was, hoe moeilijk het leven werd, hoe we de draad weer probeerden op te pakken en vooral hoe bijzonder we als gezin zijn.

Een bijzonder cadeau van een bijzondere tante!

Onlangs bijgewerkt3 

Onlangs bijgewerkt2 

Je bent bijzonder owja, je bent een wonder jaja, je bent heel speciaal wist je dat…

De tekst van een mooi liedje dat ik vaak zing met de kinderen op school, maar ook Liv kan hem al meezingen!

Wil je hem ook meezingen? Klik dan hier!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *