Nee!

Want afgelopen maandag is Liv twee jaar geworden. Een gezellige dag met veel lieve mensen en mooie cadeautjes voor Liv.

Helaas werd ze ziek.  Eigenlijk was ze zaterdagavond en zondag al ziek. Maandag leek ze beter te zijn en heeft ze een leuke verjaardag gehad. Dinsdag heeft ze een echte jengeldag gehad met als afsluiting niet willen slapen. Dus om 9uur liep mevrouw weer beneden. Als ze maar niet hoefde te liggen, dan was het goed. Ze zou toch geen oorontsteking hebben? Dus een kussen onder het matras en weer naar bed. Gelukkig viel ze toen vrij snel in slaap.

Na een onrustige nacht ’s morgens toch maar even de dokter gebeld. We mochten meteen komen. Inderdaad oorontsteking en ook haar keel was ontstoken. Daar kun je natuurlijk flink last van hebben. En de mensen om haar heen ook. Liv werd er hangerig van en opstandig. Ze jengelde er wat vanaf en het meest gebruikte woord was NEE!

Nog geen twee dagen twee en nu gaat de regel al op:

"Ik ben twee en zeg nee!"

Dat belooft wat te worden het komende jaar…

Je houdt misschien ook van...

4 Reacties

  1. Dikke vette smak op jullie voorhoofd!

  2. hoi lieverds
    ja nicolle laat de mensen maar praten hoor en leef zoals jij denkt dat het goed is en waar jij je het lekkerst bij voelt
    ik wens je ook een gezellige dag op school bij de kids de laatste dag voor je zwangerschaps verlof en dan kun je je helemaal richten op jezelf voor de bevalling van de kleine spruit geniet er maar een beetje van voorzover dat gaat
    dikke knuffel van ons we houden van jullie

  3. Aaaah sneu voor de kleine meid, oorontsteking is inderdaad vervelend en pijnlijk. Hoop dat ze alweer een beetje opgekapt is. En ik ben 2 en zeg nee is herkenbaar, alleen bij mij is het ik ben 3 en zeg nog steeds nee! (hahaha) Nou nog een fijne avond en hoop tot snel!

  4. ..oftewel…. Ik ben 3 en ik doe het nie šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.