Op een grote tafel met heel veel boeken zag ik dit boek liggen. Hij viel mij op door zijn kleur en weinige tekst op de voorkant. Ik las de achterkant en wist dat ik het andere boek dat ik al uitgezocht had terug moest leggen. Dit zou een lekker boek voor op de camping zijn. Ik zag mij al zitten met de voetjes omhoog in het zonnetje voor de caravan.

Of dat zonnetje er deze zomer nog gaat komen begin ik mij steeds meer af te vragen. Het boek ga ik in ieder geval niet voor de caravan lezen. Ik heb hem al uit!

Ik las hem in mijn joggingpakje onder mijn dekkentje op de bank met de verwarming op 21 graden. De zomer laat wel heel erg op zich wachten… al gaf mij dit wel de gelegenheid om gewoon lekker binnen te blijven en in twee weekenden dit boek uit te lezen.

Ik ben geen echte lezer, maar als het boek mij te pakken heeft dan ben ik verkocht. Dit boek boeide mij van de eerste tot de laatste bladzijde… En zelfs nog daarna; Vita zit nog wel een paar dagen in mijn hoofd denk ik.

Misschien ook een boek voor jou zonnige vakantie? Of jou regenachtige weekend?

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *