2e

Lekker warm begonnen wij deze koude Hemelvaartsdag!

Vorig jaar begon ik mijn dag heel anders…

Vorig jaar viel Hemelvaartsdag namelijk op 21 mei, de dag na Rev zijn geboorte. Het was toen heerlijk zomers weer. Mijn bezoek kwam de eerste dag nog in een lange broek en een shirtje. De shirtjes werden in de loop van de dagen steeds bloter en de broeken steeds korter. Aan de kleding van mijn bezoek kon ik goed zien wat voor weer het die dag was.

Toen ik zojuist na het badderen de kleren voor de kinderen uitzocht heb ik niet eens gedacht aan blote shirtjes en korte broeken. We moeten ons warm aankleden, want het belooft een koud Hemelvaartstoernooi te worden! Dit jaar lig ik niet in mijn ziekenhuisbedje, maar korfbal ik gewoon zelf weer mee. Ik zal vast een aantal keren aan vorig jaar denken… Wat waren ze toen nog klein en wat groeien ze snel!

Liv_en_rev_mei_2009_071 Rev_fotos_dag_1_tm_5_130

Rev_fotos_dag_1_tm_5_088 Liv_en_rev_mei_2009_073

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *