Aan alle lieve moeders om mij heen,

Wanneer je deze log leest en veel waarde hecht aan deze dag geniet er dan vooral van. Pak je cadeautjes rustig uit en laat je heerlijk verwennen. Zorg dat je vandaag geen was doet, de stofzuiger laat staan en commandeer er flink op los. Dit is JOU dag!!!

Ik doe er lekker niet aan mee!

Ik heb vanmorgen zelf de kinderen uit bed gehaald, hun poepluiers verschoont en…  Toen kwam Tim beneden: "Dat is nou jammer!" Hoezo, je weet toch dat ik het allemaal maar onzin vind? Ja maar… er werd een kopje thee voor me gezet en twee broodjes met kipfilet gesmeerd. Ik moest plaats nemen op de bank en kreeg van Liv en Rev hun zelfgemaakte cadeautjes. Van Tim kreeg ik krasloten, maar je raadt het al… met zo zo zoveel geluk in de liefde kun je niet ook nog geluk in het spel hebben!

Met de cadeautjes van Liv en Rev ben ik natuurlijk heel erg blij. Van Rev een prachtig bloemetje met een zelf gekladderd kleivlindertje aan een stokje erin.Van Liv een klein dienblad met haar handje erin en versierd met kleine vingerafdrukjes. Dat is waar het om gaat bij moederdag. Een enthousiast meisje dat trots haar cadeautje aan haar moeder geeft. En na het uitpakken keurig zegt:

"En wat zeg je dan mama?"

Moederdag_en_stoeien_059 Moederdag_en_stoeien_060 Moederdag_en_stoeien_062

Moederdag_en_stoeien_063 Moederdag_en_stoeien_064

Maar wat ik dan weer wel erg leuk vind… is mijn eigen moeder verwennen! Met Liv en Rev wat leuks voor haar maken en vol spanning het bij haar langs brengen.

Moederdag_en_stoeien_076 Moederdag_en_stoeien_077 Moederdag_en_stoeien_079 Moederdag_en_stoeien_082

Onder het kleuren besloten Liv en ik toch ook nog een kleurplaat voor tanti te maken. Schrijf er maar op: Fijne tanti-dag! zegt Liv.

Moederdag_en_stoeien_081

Terwijl Tim inmiddels aan het werk is gaat deze moeder haar kinderen naar bed brengen en gaat dan lekker op de bank moe… der zijn!

Voor alle moeders: Fijne moederdag!

                                           En voor alle tantes: Fijne tanti-dag!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *