Omdat we bijna gaan verhuizen zijn we vandaag voor het eerst naar het consultatiebureau in Baalderveld geweest.

Alles is goed kan ik melden. De arts was zeer tevreden. Moest erg lachen op de streken die Liv in die korte tijd kon uithalen. Alles werd op de grond gegooit en Liv trok de stetoscoop uit haar oren. Ze wilde natuurlijk niet rustig zitten. En je kan natuurlijk het beste fanatiek gaan draaien als de dokter je wil onderzoeken. De conclusie werd weer snel getrokken. Liv is een druktemakertje!!! Dat was ons nog niet bekend….

Verder moet ik nog een rectivicatie plaatsen. Liv heeft waarschijnlijk niet de mazelen maar de 6e ziekte gehad. Mijn moeder dacht voordat we naar de dokter gingen al dat dat het was, maarja je gaat een dokter niet tegen spreken. De arts van het bureau leek het sterk dat het de mazelen waren, want daar zou ze zieker van zijn geweest en dan zouden haar rode plekken niet zo snel weg zijn getrokken. Ook heeft dat een lange incubatietijd en zou ze het al in Nederland opgelopen hebben. De arts zou dan meer gevallen van de mazelen hier in de buurt moeten weten, want het is erg besmettelijk. Om een lang verhaal kort te maken: het waren geen mazelen, maar ze was een paar dagen knap vervelend van welke ziekte dan ook!

Nu weer thuis is ze weer snel gewend. Ze heeft vanmorgen tot 7 uur geslapen en dat is drie kwartier langer dan dat ze voor de vakantie deed. Een leuk voordeel! Ze speelt weer lekker in haar box en kan nu wat langer op de fiets. Haar moeder heeft echter wel een druk weekje… Maar gelukkig is tanti vrij en wil zij wel graag op Liv passen. Kan ze (Liv maar ook tanti) ook een beetje afkicken!

Dikke/dunne vriendinnetjes…

Vakantiefotos_aisha_deel_5_008

(stiekem nog een vakantiefoto…)

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *