Vanmorgen deed ik al voordat het buiten licht was de gordijnen open. En wat denk je… Het had weer gesneeuwd. Ons mooi geveegde paadje van de vorige dag was weer wit en ook mijn fiets, die ik met opzet buiten had laten staan, zat bedekt onder de sneeuw.

Nu is de sneeuw eigenlijk het grootste probleem niet. Maar dat gegooi ermee… Het was een pittig ochtendje werken vanmorgen. En als er in een lokaal met 21 kinderen hard gewerkt wordt zet je graag op 12 uur even je raam open. Toen ik terug kwam zag ik dat ik dat beter niet had kunnen doen… De kinderen van de school die grenst aan die van ons (zal geen namen noemen) hadden er (heel grappig) sneeuwballen door naar binnen gegooid. Mijn toetsenbord dreef nog net niet weg…

Mijn collega was het zat, het was het zoveelste gevalletje, en is maar eens op de leerkrachten van onze buurschool afgestapt. En wat denk je dat onze beroepsgenoot zei: "Ach ja… dat vinden ze leuk hè"!

Wij niet!!! 

Na een aantal weken te hebben gewerkt over het onderstaande thema overweeg ik serieus om te verhuizen. Er zijn inmiddels weinig verschillen meer….

ijs – sneeuw – altijd koud, het wendt al een beetje! En een keer wat andere dieren en geen mensen om mij heen wendt misschien ook wel…

Thema_noordpool_001

Je houdt misschien ook van...

6 Reacties

 1. Mmmmmmmmmm!!!!! Zal het zeker proberen! Bedankt voor de tip!

  Liefsssss

 2. Dat is snel! En het was goed gelukt begrijp ik.
  Ik ga ook maar gelijk de ingredixebnten halen en het proberen. Ben benieuwd.
  Je hoort nog van me!

  Groetjes Jolanda

 3. Fijne reactie van die andere collega….!!! Herken de frustratie maar al te goed. Zo moet je 's zomers ook je raam niet open zetten. Dan zit je na je pauze zowaar in een woestijn !!
  Enne..die verhuizing…wie weet is er volgend jaar een plek aan Floralaan 18…? Fijn weekend !

 4. Hey hey,

  Waar zijn de normen en waarden tegenwoordig?! Ik kan me er mateloos aan irriteren, en dat dan volwassen mensen er ook nog eens zo luchtig mee omgaan (ik snap er niks van) De winter is leuk,sneeuw is leuk. Maar als ik heel eerlijk moet zijn mag het voor mij allemaal voorbij zijn…Tijd voor kleur en warmte!!

  Op naar de lente!! Je vind toch liever blaadjes op je toestenbord…?

  Dikke knuffel van je nichie

 5. maar wel een prachtige tekening op het bord. Mag je ook wel eens bij mij op school komen doen, wat dat mag thuis zelfs bij mij op de muur.
  groetjes

  Jan

 6. Sorry Jan, Ik ben niet zo goed in tekeningen van lastige formules….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.