Aan vriendinnetjes heeft Liv echt geen gebrek. Gisteren nog spelen met Dide, vandaag kreeg Liv alweer alle aandacht van mijn nichtje Leonie.

Toen Leonie zo oud was als Liv nu is, heb ik heel wat uurtjes met haar gespeeld. Ik zong wel 10 keer "onder hele hoge bomen" voor haar als ze niet wilde slapen. Ik paste geregeld op en als ik niet op hoefde te passen ging ik er alsnog heen!

Nu is Leonie 8 jaar en al een echt moedertje. Ze verzorgt Liv, speelt met haar en zingt liedjes. Net heeft Leonie samen met Aïsha Liv naar bed gebracht. Aïsha moest even haar slaapdoekje halen. Toen ze terug kwam zat Leonie op een stoel naast Liv haar bed, Liv een boekje van Nijntje voor te lezen. Daarna wilde ze nog een boekje doen. Het was een boekje met oud-hollandse kinderliedjes. Wisten wij veel dat Leonie het hele boekje wilde doen. Ze heeft dan ook minstens een half uur naast Liv gezeten om liedjes te zingen. Echt super om te zien en te horen!!!

De geschiedenis herhaalt zich alleen is Leonie iets jonger dan ik toen was.

Mijn twee lieverds kijken Bumba…

Liv_en_leonie_002 Liv_en_leonie_003

Je houdt misschien ook van...

1 Reactie

  1. En het was ook echt geweldig om te zien hoe Leonie elke keer de plaatjes van Nijntje aan Liv liet zien. Liv keek er elke keer even naar en ging daarna weer verder met haar slaapdoekje. De liedjes die Leonie zong waren ook wel echt prachtig. Misschien dat we ze haar alleen even moeten leren want de tekst was goed alleen de melodie klopte niet helemaal.

    Het mooiste was nog wel dat ze allebei niet door hadden dat wij op de trap aan het luisteren waren.

    Heerlijke kinderen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.