Het duurt maar 36 seconden zie ik nu op youtube. Het voelt echter als meerdere minuten verspilling van mijn relaxtijd.

Deze reclame komt namelijk meerdere keren per uur voorbij. Het heeft volgens mij alleen zendtijd tussen 13 – 14 uur. Dat is namelijk de tijd dat ik even met een kopje thee op de bank ga zitten, het huis zo goed als aan kant is en de was en het strijkgoed is gedaan. Meestals is er op RTL4 dan een herhaling op van de avond ervoor. Negen van de tien keer heb ik dat programma gemist omdat de kinderen nog niet sliepen, ik koffie/theedrinkers had, Tim voetbal keek of ik andere verplichtingen had. Het is dus een heerlijk uurtje tv kijken verplaatst van de avond naar de middag.

Er komt alleen helaas in een uur tijd zeker 4 keer reclame voorbij. En dat betekent 4 keer Zalando, 4 keer die naakte mensen en 4 keer dat slechte accent. Ik ben die reclame echt zo spuugzat. En wat doe je dan om je frustratie een beetje te kunnen uiten… Inderdaad dan draag je hem voor op de site van Radar voor de Loden Leeuw 2011!

Zet hem op Zalando, jullie hebben hem verdiend!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *