Het duurt maar 36 seconden zie ik nu op youtube. Het voelt echter als meerdere minuten verspilling van mijn relaxtijd.

Deze reclame komt namelijk meerdere keren per uur voorbij. Het heeft volgens mij alleen zendtijd tussen 13 – 14 uur. Dat is namelijk de tijd dat ik even met een kopje thee op de bank ga zitten, het huis zo goed als aan kant is en de was en het strijkgoed is gedaan. Meestals is er op RTL4 dan een herhaling op van de avond ervoor. Negen van de tien keer heb ik dat programma gemist omdat de kinderen nog niet sliepen, ik koffie/theedrinkers had, Tim voetbal keek of ik andere verplichtingen had. Het is dus een heerlijk uurtje tv kijken verplaatst van de avond naar de middag.

Er komt alleen helaas in een uur tijd zeker 4 keer reclame voorbij. En dat betekent 4 keer Zalando, 4 keer die naakte mensen en 4 keer dat slechte accent. Ik ben die reclame echt zo spuugzat. En wat doe je dan om je frustratie een beetje te kunnen uiten… Inderdaad dan draag je hem voor op de site van Radar voor de Loden Leeuw 2011!

Zet hem op Zalando, jullie hebben hem verdiend!

Je houdt misschien ook van...

6 Reacties

  1. En waar is de foto van jou nieuwe schoenen?? Voor je manneke ben je leuk geslaagd!!

  2. Ja, die zijn stoer. Ik dacht eerst dat ze van shoesme waren, maar blijkbaar niet …

  3. inderdaad. Zoooo vaak ! sem kent t precies en schreeuwt altijd mee: aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

  4. Je weet het he? Ergeren aan een reclame…. dant blijft ie hangen en dat is nu net de bedoeling!

    Maar ik vind 'm ook verschrikkelijk! Ik heb er ook al meerdere over gehoord.

  5. hahaha ik had het er gisteren nog met Demis over, ik vind hem ook echt verschrikkelijk.
    dus ik denk dat ik ook maar even een stem uitbreng!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.