Helaas… er zijn geen inzendingen gekomen op de vraag die volgde op de fotostrip. Ik zal de x8010.000 dus in eigen zak moeten steken…. Het antwoord op de vraag ben ik jullie dan natuurlijk wel schuldig en was: verwend!

Met de komst van de zomervakantie heb ik heel wat minder lezers. Het zijn echter nog altijd best grote aantallen. De reagerende lezers zijn waarschijnlijk wel allemaal lekker aan het relaxen ver weg van hun computer. 

Ik blijf het nog altijd erg leuk vinden om jullie een kijkje te geven in ons leven, maar ik schrijf vooral als dagboek voor mijzelf en voor de kinderen. En juist de dingen die we in de vakantie doen zijn vaak leuk om later terug te lezen. Dus veel of weinig volgers, ik schrijf lekker door!

Vandaag was echter geen heel bijzondere vakantiedag. Nou ja… eigenlijk wel, want het was/is eindelijk mooi weer. We hebben heerlijk in het zonnetje gezeten, buiten geluncht met aardbeien op brood en tot laat in de middag voor op het veldje gespeeld. Alle mensen komen hun huizen eindelijk weer uit en dat vind ik heerlijk. Het geeft mij een fijn vakantiegevoel dat niets hoeft, dat ik niet op de klok hoef te kijken en dat we dus pas rond 19uur achter ons bordje bami zaten.

Voordat we de kinderen in de pyama deden ging Rev nog even met zijn voeten in de gootsteen. Liv kreeg alleen een fris washandje om haar snoet, handen en voeten want als je ziek bent heb je zelfs geen zin in spetteren in de gootsteen. Gelukkig hebben de zetpillen vandaag hun werk goed gedaan en heeft Liv toch nog buiten gespeeld in de/het uurtje(s) dat ze zich goed voelde. Daarna kroop ze weer op de bank en viel ze weer in slaap.

Nu liggen ze beiden voldaan te slapen en is het tijd voor mijn voeten. Ik zou natuurlijk op het aanrecht kunnen klimmen en met mijn voeten in de gootsteen kunnen gaan zitten… maar met maatje 36/37 pas je in bijna alle bakken en emmers. En zo kan ik ook straks fris mijn bed in…

Nicolle allerlei aug ''11 039
 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *