Toen Liv nog heerlijk in mijn buik dobberde, was ik natuurlijk al druk met haar bezig. Zwangerschapsgym was 1 van de activiteiten die ik deed om mij voor te bereiden op de grote dag.

Ik had mij daarvoor opgegeven omdat ik dacht dat dat niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig zou zijn. Het tegendeel bleek waar. De eerste lessen waren echt geen bal aan. Een muts van een lerares en allemaal jonge meiden die niet echt van lol hielden (dacht ik).

De laatste lessen kwam namelijk de sfeer erin. We begonnen veel meer te kletsen en kregen echt lol, af en toe gewoon de slappe lach (gewoon je bekkenbodemspieren aanspannen… dan is er niets aan de hand).

De nagym was dan ook erg gezellig. Leuk om elkaars verhalen te horen. Maar ook elkaars pijntjes, klachten en andere ervaringen. We spraken af om bij elkaar op de koffie te gaan. Toen de baby’s 3 maanden waren deden we dat voor het eerst.

Zwangerschapsgym_1e_keer

Wat een ukkies nog hè!

Nu waren we weer 3 maanden verder en zijn alle baby’s alweer een half jaar geweest. Tijd om weer af te spreken. Ze kwamen dit keer bij ons. Liv was ervan onder de indruk.

Zwangerschapsgym_liv

En natuurlijk ook dit keer met zijn allen op de foto.

Zwangerschapsgym

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *