Het is rustig rond ons huis. De bouwvakkers zijn een paar dagen naar een andere klus en dat betekent dat ik zojuist met alleen Liv en Rev aan tafel zat te lunchen en dat was lang geleden. Ook de kinderen viel het op dat er niet gewerkt werd en het rustig was aan tafel. Je went snel aan het leven rondom huis dat de bouw met zich meebrengt. Menig één heeft mij al gevraagd of ik er al zat van ben. Ik vraag me hardop af waarvan? Want we vinden het juist erg fijn als de bouwvakkers er zijn, dat betekent dat er groei zit in ons huis. Aan het einde van de dag concluderen we dan weer dat het weer een stukje meer huis is geworden.

En dat het steeds meer huis wordt is op de foto’s goed te zien. Regelmatig lopen we samen even de stijle trap op naar boven om een kijkje te nemen in de nieuwe keuken en woonkamer.

Samen zetten we er in gedachten de nieuwe bank al neer en bedenken we op welke muur de televisie het mooiste uit zal komen. De planning is nog steeds dat er drie maanden aan gewerkt zal worden, hiervan zijn er pas 3 weken achter de rug. Het is dus nog lang niet klaar, maar het is al heel fijn om in grote lijnen ons nieuwe huis te kunnen bewonderen!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *