Door de familiedag die gisteren gepland stond werden we zomaar getrakteerd op een weekendje weg.

Vrijdagmiddag na schooltijd vertrokken we richting Sint Maartensvlotbrug. Daar sliepen we alvast een nachtje met Tim zijn ouders en nicht met haar drie kindjes. Zaterdag voegden in de loop van de dag steeds meer familie (van de Graaf) zich bij het gezelschap. We genoten van het mooie weer, kletsten met elkaar bij en trapten een balletje.

Ook maakten we met een groot gedeelte van de groep een heerlijke strandwandeling!

’s Avonds hebben we heerlijk gegeten bij de Marineclub in Den Helder ter ere van de verjaardagen en het 25 jarig jubileum van Tim zijn tante en oom.

En toen zijn we toch maar nog een nachtje blijven slapen, gewoon omdat het kon! En konden we de volgende dag nog eventjes met z’n 4tjes naar het strand in Petten. Dit keer met veel slechter weer dan de dag ervoor, maar we hebben niet minder genoten.

De herinneringen aan de zomervakantie van vorig jaar kwamen weer boven en dus brachten we ook nog een bezoekje aan de camping. En daar werden we weer verliefd….. En dus boekten we 4 weken(!) zomervakantie aan zee. En zo kunnen we over 6 weken fijn iedere dag van de zee en het strand genieten! Kom maar op met de ZOMER!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *