zo gaat ie beter, alweer een kilometer!

Voor de vakantie schreef ik al over mijn (lees: onze) plannen voor het lopen van de Nijmeegse vierdaagse. De eerste stap was de aanschaf van de schoenen, de tweede was het regelen van een vrije week op school (en nog wel de laatste week van het schooljaar), ook dit is al goed voor elkaar.

En dan is de volgende stap maar “gewoon” gaan trainen. Lopen, lopen en nog eens lopen. Iedere week kilometers maken.

En zo hebben we de eerste kilometers in de benen. We plannen een maand van te voren iedere week een avond en lopen dan zo’n 10 kilometer. We zijn meestal zo’n 2uur op pad en dat is best veel voor een werkende moeder. Het liefst loop ik ook op maandag zodat ik een vrije dag achter de rug heb en er ook nog één in het vooruitzicht heb.

Qua conditie is het steeds beter te doen. De kilo’s vliegen er nog niet af, maar de weegschaal geeft inmiddels al 6 kilo minder aan. Het zijn alleen de benen die niet altijd meewerken. In het begin vooral last van mijn voeten, toen werden het de kuiten en nu zijn het de knieholten. Ik denk dat het volgende week de bovenbenen zijn…

Gelukkig heb ik Gijs (Tims broertje) nog die mij zo af en toe te pakken neemt. In ruil voor een maaltijd wil hij mij wel even masseren.

Zijn bordje staat ook nu al klaar zodat ik straks weer goed voorbereid in mijn wandelschoenen stap!

De gelopen kilometers…

3 oktober: 10.53 km

12 oktober: 10.64 km

18 oktober: 11.7 km

28 oktober: 13.7 km

31 oktober: 7.84 km

15 november: 10.7 km

Update: 21 november 10.47 km

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *