Het regent, het regent, de pannetjes worden nat…

En terwijl de regen hard op de pannen klettert, is het onder de pannen wel heel erg rustig….

Donderdagmiddag werd Rev als eerste gepakt door de koorts. De koorts kreeg Liv gisterenavond ook te pakken. En ook mij heeft het te pakken gekregen, nou ja nog geen koorts, maar de verhoging is een feit.

Welk virus ons in de kraag heeft weten te vatten is mij niet bekend. Het zorgt in ieder geval voor koorts, blaasjes in de mond en een verminderede lees geen eetlust. En je kunt er goed op slapen…

Dus Rev ligt nu zijn middagdutje te doen. Liv valt om de haverklap op de bank in slaap en ik denk dat ik er zo ook maar met een doosje asprines naast kruip. Vreselijk die koppijn, wat een geluk dat de kinderen nu geen lawaai produceren.

 

Je houdt misschien ook van...

5 Reacties

 1. Mooie foto's !!En een bijzonder verhaal !!

 2. Leuk om te zien dat grote kindjes zich betrokken voelen bij kleintjes, ze op sleeptouw nemen, zo gaat dat in onze buurt ook wel. Heerlijk verhaal beschrijf je, wat moet dat een warm nest zijn waar je in bent opgegroeid! Fijn dat jullie die banden aanhouden, dat ze nu net zo van jullie, van jou voelen. koesteren toch!

 3. heel veel beterschap voor jullie allemaal, hopelijk knappen jullie snel weer op.

  liefs chantel

 4. Wat is dat nou? Getsie! Ik hoop dat jullie snel opknappen! Gelukkig heb je met een goede huisman te maken. Laat je maar lekker verzorgen!

  XX

 5. Hey lieverds
  uut twente wensen we jullie veul beterschap wat ist toch wa he en veur jullie saam een dikke beterschaps knuffel

  XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.