Hoi Hoi,

Liv is weer aan de beterende hand!!! Ze heeft nog wel wat ontstoken ogen en is nog iets snotterig, maar is niet meer echt ziek.

Ze dronk al een tijdje haar flessen niet meer leeg, dus ik wilde eigenlijk van 5 naar 4 flessen gaan, maar op het bureau raden ze dat ons af. Vooral omdat ze dan haar laatste fles te vroeg krijgt en dan een te lange nacht maakt (is niet goed voor haar bloedzuikerspiegel). Nu dronk ze haar laatste fles bijna nooit leeg, dus moest ze ook een hele poos op een klein beetje eten. En ze werd nooit suf wakker.

Ik heb mijn moedergevoel maar gevolgt en zo hebben we op schrikkeldag voor het eerst 4 in plaats van 5 flessen gegeven. De fles van 18.00 uur hebben we vervangen door een paar hapjes rijstebloem. Zo overbruggen we de tijd naar de laatste fles en leert Liv alvast wat vaste voeding te eten.

Als de rijstebloem deze week goed gaat, gaan we volgende week  wat fruit of groente geven. Zo bouwen we het langzaam op.

Liv had zelf ook een lepeltje in haar hand. Ze (ik weet niet altijd wie “ze” zijn hoor) zeggen dat dat goed is voor het proces….

Liv_voor_het_eerst_eten_001

Liv weet in ieder geval waar het heen moet!                      Liv_voor_het_eerst_eten_002

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *