De overdracht van mijn duo-collega ontving ik vanmiddag in mijn mailbox. Ik ben altijd nieuwsgierig of er nog bijzondere dingen zijn gebeurd, dus ik lees direct de mail. Van alles te melden, gelukkig niets waardoor mijn werkweek morgen niet rustig zou kunnen starten.

Nou ja niets…. één puntje dan. Het is warm in de school, het is warm in ons lokaal. Enorm warm zelfs! Ze wenst me er sterkte mee. Oké warm dus en sterkte. Hoe ga ik dat aanpakken?

Morgenvroeg maar optijd naar school om alles open te zetten en het lokaal te koelen.

Als de concierge er morgen is maar eens vragen of hij onze bovenste ramen wil witten, daar piept de hele middag de zon nog net lekker doorheen.

Het licht in het lokaal laten we zoveel mogelijk uit en we zullen genoeg water drinken.

Ik zal de kinderen er op attenderen dat ze in de pauzes beter rustige spelletjes kunnen gaan doen en ook in de klas zullen we op een lager tempo dan normaal onze werkzaamheden uitvoeren.

Op deze manier doe ik in ieder geval wat binnen mijn macht ligt om de komende dagen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Even twee en een halve dag doorbijten zodat we daarna weer van een heerlijk lang weekend en van de

kunnen genieten!

Jullie ook een fijne week verder!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *