Vanmorgen reden Aïsha, mijn moeder, Liv, Rev en ik samen naar Den Ham. Ons einddoel was Fotospeciaalzaak Konijnenberg. Aïsha was namelijk op zoek naar een handzaam fototoestelletje dat ook nog scherpe foto's maakt.

Je denkt dat je gewoon een winkel in loopt en even een cameraatje uitzoekt, maar het ging net even anders…  We moesten namelijk een nummertje trekken. Met het nummertje konden we plaats nemen in de koffiehoek totdat ons nummer werd omgeroepen door één van de verkopers.

Toen ons nummer werd omgeroepen gaf een vriendelijk man ons keurig een hand en vroeg naar onze wensen. We namen het wensen lijstje van Aïsha samen door en bekeken wat hij voor ons "in de aanbieding" had.

En ik… ik keek verlekkerd mee! Zoals jullie vast al wel gemerkt hebben ben ik getrouwd met mijn fototoestel. Ook al is hij nog zo groot, ik neem hem overal mee naar toe. Ik ben wel een keer toe aan een nieuwe, maar wacht rustig mijn verjaardag af. De portomonee laat het niet toe om "zomaar" zo'n ding te kopen.

Totdat Aïsha en mijn moeder met de volgende vraag kwamen:

"Wil je de zwarte of de roze?"

Aïsha is voor de zwarte gegaan en ik voor de roze. Het is een heel erg vroeg verjaardagscadeautje! Het was een gevalletje van "nu we er toch zijn". Ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe roze, plate, super kleine, alles erop en eraan cameraatje. Mam en Aïs, DANKJEWEL!

En dan vragen jullie je vast af… Wie is er hier nu verwend?

Nieuwe camera 034
Nieuwe camera 033

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *