Ik geloof mijn eigen ogen niet!

Het is me gelukt!

Na veel gemail met weblog.nl had ik eindelijk mijn weblog in een bestand in mijn mailbox. Hij was alleen nog steeds niet te importeren naar mijn nieuwe blog. Wat ik ook probeerde het lukte niet. Ik las in de helpdesk en probeerde het nog eens en nog eens, niets lukte.

Toen heb ik mijn vraag bij het bloggerforum neergelegd en daar kreeg ik heel snel een antwoord. Het antwoord was duidelijk en nog mooier, makkelijk. Ik zette mijn blog om van wordpress naar… naar wat eigenlijk? Wat maakt het uit, ik zette het om.

En toen het omgezet was kon ik het met 1 druk op de knop importeren. Daarna alleen nog op alles publiceren drukken en daar was het. Daar IS het! In het archief is nu alles weer terug te vinden.

Alles dat ik ooit schreef heb ik nu weer bij elkaar.

De start van mijn blog, mijn leven van de afgelopen 4 jaar, het leven van Liv, de ontwikkling van iets kleins in mijn buik naar een stoer, ondeugend jongentje. Maar bovenal mijn gevoel na het overlijden van mijn vader. De teksten die ik schreef, de gedichten die ik maakte, de foto’s die ik plaatste. Alles is mij zo ontzettend dierbaar en dat maakt mij nu zo ontzettend blij!

Daarom zeg ik het nog een keer: WHOEHOEOEOEOEOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik zag al dat veel collages te groot zijn voor de pagina. Dit ga ik zeker een keer aanpassen, maar voor nu ben ik er al tevreden mee dat ze er zijn.

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *