Nee! Ik wil geen Hyves!

Nee! Ik wil geen Twitter!

Nee! Ik wil geen Facebook!

En ja sinds dit weekend heb ik ze alledrie!

Samen met mijn weblog is dat dus een kwartet.

Een kwartet in de Social Media.

Het is mijn nieuwsgierigheid die het gewonnen heeft van mijn principes. Ik vind het fijn om met andermans leven mee te kijken. Ik vind het interessant om te horen wat een ander beweegt. En ik vind het ook gewoon leuk om te weten wat de ander eet…. (wie weet eten wij dat de volgende dag)

Ik vind het het ook leuk om de rest van de wereld op de hoogte te brengen van mijn belevenissen. Wie van de rest van wereld graag wil weten wat ik die dag beleef en wat ik die dag eet mag dat van mij dus gerust weten. Wie van de rest van de wereld dat niet wil weten die heeft dit waarschijnlijk niet gelezen…

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *