Wat ga je doen als er een stapel was ligt dat opgevouwen moet worden? Als er ook nog een berg strijkgoed naast ligt te wachten?

Inderdaad dan ga je bezig met je web-log omdat dat veel leuker werk is. Ik ben namelijk al een aantal maanden aan het uitstellen. Ik stel het uit omdat het zo ontzettend veel werk is….

Wat ik wil is al mijn geplaatste stukjes op deze web-log in categorieën indelen. Toen ik begon was dit echt niet nodig, er zou maar één categorie zijn en dat was Liv. Met het verstrijken van de tijd kwam er steeds meer "gesprekstof" en was niet alleen Liv het onderwerp van mijn stukjes.

De laatste tijd komt het geregeld voor dat ik een geschreven stukje of gedicht probeer terug te vinden. Dit kost dan vaak heel veel tijd en soms kan ik het gewoon domweg niet terug vinden. Wanneer alles in categorieën verdeeld is zou dit een stuk makkelijker gaan. En daarom zijn nu de categorieën aangemaakt (zie rechter kolom) en een aantal berichten ingedeeld. Het zal nog wel even duren voordat alles is ingedeeld als het zover komt... Maar de stukjes die ik vanaf heden ga schrijven kan ik in ieder geval makkelijker terug vinden.

Deze valt onder de noemer Web-log.

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *