Hoi Allemaal,

De laatste tijd zag ik er steeds meer tegen op om afspraken te maken zonder auto. Ik baalde ervan dat ik steeds een auto moest lenen dus liep geregeld naar Baalderveld. Dat is maar 35 minuten…

Als ik moest werken leende ik de auto van mijn ouders. Tim haalde die dan op maandagavond na zijn training op en liet zijn fiets dan daar. Zo kon ik op dinsdag met de auto Liv weg brengen. Want om nou ’s morgens om 7.00uur weg te gaan om pas tegen kwart voor 8 Liv op haar plekje te hebben…. Nee dat is niet echt handig. Het was dus even een geregel!

Dan toch maar een tweede autootje kopen? Dat kost ons een auto, verzekering, belasting, benzine en het onderhoud! Zonde van ons geld…

Maar nu hebben we de oplossing!!!

We hebben een bakfiets gekocht!!!

Het is er 1 op 2 wielen zodat hij gewoon door de deur kan (de andere bakfietsen zijn te breed).  Het fietsen is even wennen, maar na even ‘droog oefenen’ heb je het zo onder de knie.

Papa, Rudy en Tim zijn gisteren heel erg druk geweest om hem “maxi cosy klaar” te maken. Ze hebben een stuk uit het bankje gezaagd en veiligheidsriempjes gemaakt. Alles op zo’n manier dat hij straks ook weer makkelijk om te toveren is naar een bak waar een peuter in kan.

Toen hij klaar was zijn Livtanti (zo heet Aïsha sinds 2 november) en ik heerlijk gaan touren! We zijn bij Tijmen en Kris geweest. Die hebben ook even een rondje van de zaak gehad. Toen naar Jeannette en Henk, want zo’n gaaf ding mag iedereen zien.

Vandaag gaan we weer op pad want Liv vindt het heerlijk. Ze ligt lekker naar de bestuurder te kijken en valt ondertussen heerlijk  in slaap.

Wat hebben we het toch goed!!!

Liv_049_2

Papa neemt de aftrap!

Liv_048   

Stoer hè…

Liv_047

En ik….

Liv_050

Lig hier heerlijk (maar houd me goed vast…)

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *