Je houdt misschien ook van...

10 Reacties

 1. Lijkt me niet gek als je een muur hebt opgetrokken, alles op de overlevingsstand toch? Zelf denk ik wel dat in de toekomst het muurtje wat dunner zal worden, maar zal nooit meer helemaal verdwijnen, daarvoor was/is verdriet te groot. Sterkte met het afscheid van je oma!

 2. Heel veel sterkte meid!!!
  Dat jullie veel troost bij elkaar mogen vinden!!!…
  En laat je verdriet toe…het mag!

  Groetjes Madelon

 3. Heel veel sterkte bij de dienst voor je oma!!!!
  En je verdriet toelaten ook dat lucht op!!!!

 4. Angel v Hoof ( nichtje van Tinus en joke)

  veel kracht en sterkte vrijdag en de tijden die komen gaan.

 5. heel veel sterkte!

 6. Veel sterkte morgen!!! Dikke knuffels Joost, Debbie, Mandy en Demi

 7. Heel veel sterkte vanmiddag!

 8. Oooh… Wat sneu dat kleine manneke. Beterschap.
  Maar die pannenkoekjes, wat lief! Ik wil ook zo'n hart. Super zeg.
  Oh! En gisteren is nog een Liv geboren! In Enschede, familie van Peter. Vond ik wel even leuk om te vertellen (hoewel ik het nooit zo leuk vind om te horen dat er een Bente is geboren, maar eigenlijk ook weer wel. Duh..)

 9. Ik snap wat je bedoelt… maar in enschede vind ik wel leuk hoor. Niet in Hardenberg en al helemaal niet in Baalderveld. We hebben ze niet voor niets bijzondere namen gegeven.

 10. Oh, wat een zielig mannetje! En dat hartje zit er heel lekker uit! Ik ben op zoek naar een goede kleur grijs op de muur, en nu zie ik dat jullie ook een grijze muur hebben, mag ik vragen welke verf jullie gebruikt hebben?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.