Wie draait er steeds die wc rol om?

Op vakantie viel het mij steeds op dat iedere keer als ik naar het toilet ging de wc-rol verkeerd op de houder zat. Iemand draaide steeds de rol om en ik draaide deze dan natuurlijk weer terug. Ik stelde de vraag maar gewoon in de grote groep om van het gedraai af te zijn.

En toen kwam de discussie, want…

        hoort het zo:                                of                                hoort het zo:

Ik vind dat het zeker hoort zoals op de eerste foto. Ten eerste omdat het netter oogt naar mijn idee en ten tweede omdat het makkelijker pakt. Niet iedereen was het met mij eens, want zoals het hangt op foto twee rolt het makkelijker vonden zij. En wat vind jij?

Wij kwamen er samen niet uit, dus bleef ik de rol maar omdraaien wanneer hij “verkeerd” hing.

Totdat één van onze medereizigers op 17 januari een ander papiertje scheurde. De Questscheurkalender behandelde gewoon onze vraag. En zie hier het antwoord:

Er is dus geen voorgeschreven manier. MAAR! wel een een advies. Laten we er niet om heen blijven draaien en nu gewoon samen dit advies ter harte nemen.

Je houdt misschien ook van...

5 Reacties

  1. Hahahaha, daar heb ik nou nog nooit bij stilgestaan 🙂

  2. Hihi, ik draai de wc-rollen ook altijd om zoals op het eerste plaatje, ook vanwege de reden dat het makkelijker te pakken is, het juiste ook, zo lees ik 😉

  3. Haha, ik draai ém ook altijd even om!!!!!

  4. Haha ik heb hetzelfde ik draai m ook altijd zoals op de eerste foto:)
    Liefs Ramona P

  5. Hope this helps and good luck I will be trying soon too cheapest cialis online Laufer will work with your schedule so you don t miss a work or an important event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.