Het liefst zou je alles in z'n geheel in de wasmachine stoppen. En maar hopen dat de wasmachine in plaats van op zolder beneden in de berging is gaan staan.

Nicolle september 023 

Gelukkig heeft hij zichzelf en de fiets eerst buiten afgespoeld. Daarna zelf de kleren behandeld en in de wasmachine gedaan. Ik heb hem zelfs niet hoeven wassen. Wat is hij toch een zelfstandige jonge(n) man!

Je houdt misschien ook van...

7 Reacties

 1. Beterschap !! En sterkte vandaag ­čÖé

 2. Gaat goed komen. Mijn lieve zus heeft de hele ochtend Liv en Rev op sleeptouw genomen en we hebben ze net samen allebei! naar bed gedaan. Ik ga er nu ook weer in en dan is rond half 4 Tim thuis en geef ik het stokje door aan hem!

 3. Nicolle ik wens je veel beterschap hoor ook voor Liv en Rev ziek maar mooi uit
  Dat kan ook wel met een lieve moeder en zus en dan Tim niet te vergeten
  hele dikke beterschaps knuffel voor jullie

 4. Ook ik ben apetrots! XR

 5. Val jij op zulke vieze kerels??

 6. G├â┬ęke van de overkant

  Tja…ik moet dan gelijk aan die grote jongen van mij denken….Kwam vanmorgen thuis na een slaapdienst, alle ramen boven dicht en een vreselijke zweetlucht boven, wat blijkt: zijn natte bezwete volleybalkleding van de avond ervoor liggen gewoon in de hoek van de douche gesmeten. De vaat nog allemaal op het aanrecht etc…. Maar goed de meiden zijn allemaal wel weer netjes op school gekomen, tenminste ze zagen er goed uit toen ik ze haalde.
  Goed weekend

 7. hij is wel vies maar ook nog lief toch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.