Het is weer vakantie. De eerste na de zomer.

In de zomervakantie was Liv voor het laatst ziek geweest. Dat werd dus wel weer eens tijd en aangezien haar moeder weer vakantie had, paste het dus goed in ons programma.

Ik moest vanmorgen naar het ziekenhuis bloedprikken en daarna even naar school om samen met mijn duo-collega het een en ander voor te bereiden. Liv had ik ’s morgens bij mijn moeder gebracht. Gewoon goed te spreken zoals (bijna) altijd. Toen ik bijna klaar was op school belde mijn moeder….

Heel rustig vroeg ze hoe het ging, of ik bijna klaar was. Ja dat was ik. Nou of ik dan even naar de huisarts wilde rijden want Liv was niet lekker, had 39.3 koorts en we konden meteen wel even bij de dokter terecht. Oke, denk je dan, dan kom ik eraan. Toen mijn ouders met Liv kwamen aanrijden zag ik al dat ze echt niet lekker was. De beste maatstaf bij Liv is haar gradatie in stil zitten. En ze zat stil, hangend met haar koppie op mijn borst, bloedheet! Ook ik had het zweet mooi los.

De dokter stond erbij en hij keek ernaar en hij onderzocht haar. Het lijkt niets ernstig. Een flink virus en een ontstoken oortje. Met paracetamol oplossen! Als het erger wordt in de loop van de dag mogen we gerust weer bellen. Daar gingen we weer, met een ziek meisjes.

Liv_ziek_verjaardag_tim_091 

Dan maar lekker thuis vandaag, in de joggingbroek chillen bij Pieter Post en Bumba. Ze weet het goed te plannen in de vakantie, want mama chilt lekker mee!

Je houdt misschien ook van...

4 Reacties

 1. Ben blij dat Sem geen last van de zomertijd heeft gehad, hij slaap nog net zo lang door als anders, op koninginnedag was het zelfs 9.15uur! En hij gaat om 20.00uur naar bed!
  Rolt liv zich inmiddels al om dan? En hoe bevalt het dan nu ze niet meer ligt ingebakerd?

 2. Over het omrollen heb ik maar een nieuw stukje geschreven.
  Het slapen zonder inbakeren gaat eigenlijk best goed. Ze moet er wel aan wennen en slaapt nu wat korter. Ook komt ze moeilijker in slaap omdat ze steeds haar speen eruit haalt. Maar ik vind dat ze het al erg goed doet.
  Ze heeft trouwens al weer twee dagen tot 7 uur geslapen!

 3. Leuk he als ze zich kunnen omrollen!!
  Owh kijk eens aan lekker toch.. Kunnen jullie ook een beetje uitslapen!!

 4. Wat is het ook een juffer hxe9?
  Als iemand een ochtend humeur heeft moet die maar even naar Liv kijken, de 3e foto waar ze tussen de knuffels ligt, daar word ik de hele dag blij van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.