Het is de eerste echte dag  van de vakantie en eindelijk heb ik tijd om de web-log bij te werken.

Door de reacties op het vorige bericht weet ik nu dat toch aardig wat mensen Liv haar web-log lezen, dus gaan we er vrolijk mee door. Het zal niet altijd even vaak en veel zijn, maar ik probeer jullie op de hoogte te houden.

Liv is de laatste tijd SUPER goed te spreken. Het is echt een heerlijk meisje dat alleen huilt als er iets is of als ze echt moe is. Zelfs als ze wakker wordt huilt ze niet, maar pakt een doekje of knuffel en gaat lekker liggen spelen.

Twee weekenden geleden zijn we op familieweekend geweest met de familie Slot. Het was een erg leuk weekend waarin Liv zich erg goed vermaakt heeft. Liv had moeders genoeg dit weekend. Al haar nichtjes en achternichtjes (ook neefjes trouwens) hebben geholpen met het aan en uitkleden, wassen, eten, spelen en ga zo maar door. Liv vond al die aandacht heerlijk en heeft eigenlijk niet gehuild. En als Liv zich goed voelt, voelt haar moeder zich dat ook!

Afgelopen weekend hadden we weer een meeting met de neefjes en nichtjes van de familie Slot. We hebben met z’n allen pannenkoeken gegeten met oude opa en oma Slot. Liv heeft hier zelf niet zo heel veel van meegekregen, want ze lag bijna de hele tijd te slapen. Ook hier was ze erg in haar doen met al die mensen om haar heen.

Na het pannenkoeken eten gingen we naar de verjaardag van haar achterneefje Nick. Hier kwam ze ook weer aan aandacht niet te kort. Ze maakten nog net geen ruzie bij wie ze op schoot mocht, maar dat scheelde niet veel….

’s Avonds heeft ze bij opa en oma gelogeerd. Zo konden papa en mama lekker wat langer slapen zondag. Ook moesten zij aan hun conditie werken en hebben ze de moutianbike maar weer eens uit de schuur gehaald (was alweer 2 weken geleden). Samen met opa en tanti een uur gefietst, richting de Bootsman. Oma en Liv zaten al op ons te wachten! Daar lekker wat gedronken en toen nog een klein half uurtje terug. De rest van de dag lekker gewandeld en geluierd. Eén groot voordeel had Liv weer… iedereen had tijd voor haar! Vooral tanti…

Fotos_liv_en_aisha_043 Fotos_liv_en_aisha_046_2 Fotos_liv_en_aisha_047_3

En dat blijft nog wel een poosje zo, want mama haar vakantie is nog maar net begonnen!!!

Over 3 weekjes al naar Portugal met het vliegtuig! En ook dit weer met ons gezinnetje en opa, oma en tanti zodat ons Livie geen aandacht te kort komt. Wat is het toch een verwende stinkerd… Maar wel een hele lieve verwende stinkerd!!!

(foto’s van het pannekoeken eten en afgelopen zondag volgen nog)

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *