Omdat het vorig jaar zo heerlijk was gingen we ook dit jaar weer naar Alpbach. Zelfde plek, zelfde huis, zelfde mensen. Helaas verliep de vakantie niet hetzelfde…

Op ski/snowboard dag 3 waren niet alle stukken van de pistes/paden meer erg goed bedekt met sneeuw. Een steentje kan dan ook een flinke kras op je board maken. Tim koos er dan ook voor om voor dit steentje uit te wijken. De bocht die daarvoor nodig was deed Tim op zijn knieën belanden. Deze val zorgde voor een flinke winkelhaak in zijn knie. Dat moest gehecht worden was de conclusie….

Dat ze in het ziekenhuis concludeerden dat ook een aantal slijmbeurzen (airbags) kapot waren en ze deze meteen verwijderden, maakte dat er een drain geplaatst werd en om niet de kans te krijgen dat de knie gebogen/bewogen kon/kan worden werd er gips van lies tot enkel geplaatst.

Met gestrekt been en een drain mocht hij niet mee terug naar ons vakantiehuis. Tja…. en dan weet je dat het echte genieten erop zit. Tim bleef twee nachten in het ziekenhuis. Is toen nog 1 nacht bij ons geweest om daarna met de eerste gipsvlucht terug naar huis te keren.

Ondertussen gingen wij bij hem op visite, speelden de kinderen, las ik een boek en deden we lekker relaxt. Het was niet verschrikkelijk, maar ook niet waar we op gehoopt hadden.

Gelukkig zijn we nu weer veilig samen thuis. Hiervoor wil ik mijn dank uitbrengen naar mijn oom die vrijdagavond op het vliegtuig stapte om ons zaterdagmorgen naar huis te rijden, onze chauffeur was immers al thuis… Bedankt Henk, je hebt ons een relaxte reis terug naar huis gegeven.

Ik voel mij dan ook zeker uitgerust en daar kwam ik voor! Bedankt hiervoor medereizigers!

Voor Liv en Rev was dit hun eerste ervaring op de ski’s. Gewoon een middagje proberen was genoeg. Maar zelfs op een middagje proberen kun je erg trots zijn. GEWELDIG om mijn stoertjes op de latten te zien!

 

En dan hier mijn grote stoertje cq brokkenpiloot!

 

En niet te vergeten de momenten van GENIETEN!

 

Van mijn meisie…

 

 

Mijn mannetje…

 

SAMEN!

 

 

En met z’n allen…

 

 

 

Voor nu wens ik je/jullie alvast een goede jaarwisseling! PROOST!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *