Gisteren stond er een heerlijk middag op het programma. Een flinke wandeling en high tea in Ootmarsum stonden er op de planning. Ootmarsum is iets minder dan een half uur rijden. Tenminste als het geen carnaval is….

Het is namelijk te zot voor woorden, maar het was bijna onmogelijk om van Hardenberg in Ootmarsum te komen. Een kilometer voor de eindbestemming werden we gestopt dooverkeersregelaars die ook nog eens verkleed waren. We moesten terug want de optocht zou dadelijk gaan passeren. Oké.. dan rijden we een stukje om. De verkleede! verkeersregelaar wees ons een andere weg en wij vervolgden de route. Vijf minuten later stonden we weer stil in een ander dorpje. En je raadt het al, ook daar konden we niet door heen want de optocht zou dadelijk passeren. Dus werden we wederom omgeleid. Na een half uur hadden we iets wat gefrustreerd onze bestemming toch nog bereikt.

Door de vertraging werd de boswandeling iets ingekort. We liepen 5 heerlijke kilometers in het wandelnetwerk van twente. Op de achtergrond hoorden we zachtjes het lawaai van de versierde wagens. Wat fijn dat wij "gewoon" konden doen.

Je begrijpt uit mijn verhaal vast dat ik het niet erg vind dat Hardenberg geen carnaval viert. Ik haal meer voldoening uit een flinke wandeling en een lekker kopje thee.

2011-03-06 high tea 
2011-03-06 high tea1 

Voor de mensen die wel van het grootste verkleedpartijtje van Nederland houden… Fijne carnaval verder!

Je houdt misschien ook van...

11 Reacties

 1. Ik kan je vanaf hier alleen maar een hele dikke knuffel geven! Ik hoop dat Rev heel snel opknapt en opgeknapt blijft, want dit is natuurlijk helemaal niets zo … Sterkte bij de huisarts vanmiddag.

 2. Hoi Nicolle

  Wij hopen dat Rev snel weer de oude Rev is en jullie een welverdiende vakantie te gemoet kunnen gaan jullie verdienen het
  Hele fijne feestdagen van ons toegewenst
  ook voor Tim Liv Rev je moeder en Aisha geniet er maar van met zn allen

  liefs en dikke knuffel Tinus en Joke

 3. Hoi Nicolle,
  Dat alles naar boven komt, heb ik ook nog steeds en dat na 5 jaar. Het blijft moeilijk!
  Hopelijk kunnen jullie lekker met vakantie. In ieder geval beterschap met Rev. Ik wens je dus alvast een goede vakantie toe en de groeten aan iedereen van mij.

  Groetjes Geke E (is dit makkelijker)

 4. hoi'
  wat naar zeg dat Rev elke keer ziek is.
  heb je er al eens aangedacht om toch naar die homeopaat te gaat in Nijverdal (Scala)
  misschien dat hij iets voor jullie mannetje kan betekenen.
  ik wens een fijne vakantie.
  en sterkte in deze tijd.

  liefs wendy

 5. Ik vind dat gebied één van de mooiste plekken van Nederland!

 6. Héérlijk, Ootmarsum eo is prachtig. En carnaval, ik snap er echt geen bal van.

 7. Dat was te verwachten…..
  Wie, tijdens de carnaval, richting Ootmarsum gaat kan verwachten dat je er niet makkelijk komt. Met een bounty achter het stuur heb ik mij kostelijk vermaakt over de temperamentvolle dames achter mij!!!

  Een geluk voor mij….ik hou namelijk niet zo van wandelen!!

  Lang leve de carnaval!!!!

 8. Dat ziet er lekker/gezellig uit !

 9. Jullie hebben dan de verkeerde dag uit gezocht
  Maar de wandeling en de thee hebben vast alles goed gemaakt
  Hey Aisha volgende keer wel verkleden hoor Alaaf

 10. Ik schaam me dat ik nog nooit een high tea heb gehad/gedaan/geproefd/geprobeerd. Ziet er heel gezellig uit…. en een middag thee leuten is een kleine moeite voor mij.

 11. Ziet er idd gezellig/lekker uit. Ook ik heb er nooit één gehad. En tja carnaval…ik ben ook zooooo blij dat we dat hier niet hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.