Gisteren stond er een heerlijk middag op het programma. Een flinke wandeling en high tea in Ootmarsum stonden er op de planning. Ootmarsum is iets minder dan een half uur rijden. Tenminste als het geen carnaval is….

Het is namelijk te zot voor woorden, maar het was bijna onmogelijk om van Hardenberg in Ootmarsum te komen. Een kilometer voor de eindbestemming werden we gestopt dooverkeersregelaars die ook nog eens verkleed waren. We moesten terug want de optocht zou dadelijk gaan passeren. Oké.. dan rijden we een stukje om. De verkleede! verkeersregelaar wees ons een andere weg en wij vervolgden de route. Vijf minuten later stonden we weer stil in een ander dorpje. En je raadt het al, ook daar konden we niet door heen want de optocht zou dadelijk passeren. Dus werden we wederom omgeleid. Na een half uur hadden we iets wat gefrustreerd onze bestemming toch nog bereikt.

Door de vertraging werd de boswandeling iets ingekort. We liepen 5 heerlijke kilometers in het wandelnetwerk van twente. Op de achtergrond hoorden we zachtjes het lawaai van de versierde wagens. Wat fijn dat wij "gewoon" konden doen.

Je begrijpt uit mijn verhaal vast dat ik het niet erg vind dat Hardenberg geen carnaval viert. Ik haal meer voldoening uit een flinke wandeling en een lekker kopje thee.

2011-03-06 high tea 
2011-03-06 high tea1 

Voor de mensen die wel van het grootste verkleedpartijtje van Nederland houden… Fijne carnaval verder!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *