Het laatste bericht sloot ik af met “aan het einde van de coronatijd trekken wij een winnaar uit alle goede inzendingen”.

Maar wanneer is deze coronatijd dan ten einde?

Bij het uitzetten van de speurtocht hadden we bedacht dat andere mensen de tocht ook konden gaan rijden. We konden hem gewoon versturen per mail en de antwoorden konden ook per mail weer terug gestuurd worden.

We hadden alleen nooit verwacht dat we het er zo druk mee zouden krijgen. In totaal hebben we de speurtocht meer dan 150 keer verstuurd. We kregen foto’s van bekenden die moesten wachten bij plekken waar vragen beantwoord moesten worden. We genoten enorm van het enthousiasme van de rijders. Dat was dan ook de reden dat er op een dag een mailtje kwam van een bewoonster langs de route die mij zocht. Ze ervaarden overlast, want er kwamen wel heel veel auto’s langzaam rijdend langs hun huis. Ze stelde de vraag of we wilden stoppen met het verspreiden. Dit hebben we uiteraard meteen gedaan. Het was een fijn uitstapje in een “opgesloten” tijd voor veel mensen, maar dit was een goed moment om ermee te stoppen.

De inzendingen van goede antwoorden stopte echter niet. Er waren mensen die hem al wel ontvangen hadden, maar nog niet hadden gereden. En er waren mensen die hem nog van familie of vrienden hadden ontvangen. En zo krijg ik nog regelmatig een mailtje met antwoorden.

En toch moesten we een keer een winnaar trekken.

En dus hebben we vanmorgen 3 gezinnen wat lekkers bij de koffie gebracht!

Van één van de kleine winaartjes wist ik via via dat hij een glutenallergie heeft. Niet echt aardig om dan tompoucen te brengen. En zo gingen we nog even langs de Smakerij in Hardenberg om een glutenvrij gebakje te halen. De eigenaresse hoorde mijn verhaal aan en haalde het gebakje. Ze gaf het ons mee en we hoefden niet te betalen! Zij vond het lief van ons en wij vinden het op onze beurt weer lief van haar! Nogmaals “Dankjewel Smakerij”!

Na een rondje Hardenberg hadden alle gezinnen hun Speurtocht-tompoucen en gingen wij alweer met een voldaan gevoel naar huis!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *