Dat ik dat ooit nog zou zeggen…

Maar het heeft mij vanmorgen goed gedaan.  Liv en Tim oppad gestuurd en zelf een emmer en sop gepakt. Heerlijk mijn verstand op nul en blik op oneindig. En toch heerlijk met mijn eigen gedachten aan het werk geweest. Twee uur later de benedenverdieping spik en span, ramen van binnen en buiten gedaan en mijn kop leeg. Maar ook moe, erg moe!

En dan heb je nergens zin in… zelfs niet in dichten of schrijven. Dus wat ik vanochtend al in bed had bedacht om vandaag te schrijven bewaar ik maar voor morgen. Hoop ik dat ik niet weer een schoonmaak aanval krijg…

En voor Rudy… eindelijk weer eens wat foto´s van papa. Onder het schoonmaken zijn ze allemaal in mijn gedachten voorbij gekomen…

Pb050021 Pb050022 Pb080056 Pb030001 Liv_logeren_18_10_2008_041 Liv_logeren_18_10_2008_126

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *