Er zijn van die dingen waarvan je voor je gevoel al heel lang weet dat je ze gaat doen.

Als ik ooit…. dan……

Als ik ooit kinderen krijg dan komt er een schommel in de woonkamer.

De woonkamer zelf leende zich er niet zo goed voor, maar de keuken gelukkig wel. En zo werden er al voordat we hier kwamen wonen grote haken in het kozijn gedraaid voor de schommel.

De schommel is in de wintermaanden niet zo geliefd omdat de schuurdeur dan open moet. En in de schuur is het echt koud en die kou willen we natuurlijk niet in huis hebben. Nu de lente betere tempraturen met zich mee brengt is ook de schommel weer hot.

Want wat is er voor een kind nou lekkerder dan dat je moeder je duwt op de schommel terwijl ze ook nog een liedje voor je zingt…..

En als mama even geen tijd heeft kan de schommel ook heel leuk draaien, kun je er op je buik overheen hangen of je vraagt gewoon je broer, zus of de visite om te duwen.

Dus als ik ooit ga verhuizen dan komt er ook weer een schommel in de woonkamer (of misschien wel op hun eigen slaapkamer, bij Liv zo één met groene blaadjes en roze bloemetjes aan de touwen en bij Rev zo’n stoere van steigerhout…. )

Je houdt misschien ook van...

3 Reacties

  1. wat gaaaf! en, fietste Liv goed naar huis op haar gave fiets? wat leuk, ik vind het zo grappig dat we elkaar zo vaak tegenkomen. Volgende keer maar bakkie doen;-)

    1. En die lieve Elske stond er zo mooi bij te kijken!
      Liv fietste zo naar huis, niet geklaagd ofzo…. later dacht ik… gut heb mn meisje van 4 zo van de stad naar huis laten fietsen! Weten we meteen dat ze dat prima kan, stoer ding!
      En een bakkie is altijd goed!

  2. Superleuk! Hier in huis niet zoveel mogelijkheden voor een schommel. Op zolder heeft er wel eentje gehangen, maar daar werd niet zo heel veel gebruik van gemaakt omdat ie zo ver weg van het leven in huis hing. Mooie foto's van Rev. En oh, wat heb jij een heerlijk huis, lekker licht, met vrolijk geel en zo lekker opgeruimd! Een fijne dag voor jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.