Afgelopen woensdag 20 mei werd ons gezin een wonder RIJKer…

Ik werd opnieuw moeder, nu van een kerngezonde zoon…

RIJKENT REV!!

Rev is om 10.33uur dmv een keizersnede geboren. Rev is een mooi klein mannetje, hij woog bij zijn geboorte 2980 gram. Hij is even heel erg afgevallen omdat de borstvoeding niet op gang kwam. Omdat wij 2700 gram wel heel klein vonden en we hem een vol buikje gunnen zijn we over gestapt op de fles. Vanmorgen woog hij alweer 2800 gram!

Verder durven wij te zeggen dat we onwijs gelukkig zijn met onze mooie man. Hij is heel erg tevreden, slaapt lekker en reageert erg op onze stemmen. Het is heel lief om te zien hoe fijn hij het vindt als wij samen praten. En praten dat kunnen wij wel, dus Rev is in zijn nopjes.

Dat wij dat niet de hele dag zijn is natuurlijk te begrijpen. We voelen ons intens gelukkig met hem, maar daardoor is het des te moeilijker om met het gemis van papa om te gaan. Er vloeien heel wat tranen hier… Ik hoop met alles dat in mij zit dat papa ons kan zien en trots op ons is. En natuurlijk weet ik dat, maar ik had het zo ontzettend graag van hem willen horen!

Het leven had zo perfect kunnen zijn… Nu is het genieten van alles waar we van kunnen genieten en dat lukt ons gelukkig ook. Want wat is er nou mooier dan dit….

Rev_fotos_dag_1_tm_5_144

Een tevreden mannetje…

Rev_fotos_dag_1_tm_5_091

Rev

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *