Verslaafd aan de telefoon…. Ik wil het niet, maar toch zit ik veel te vaak met dat ding in mijn hand.

Meerdere keren maakten we de afspraak dat we de telefoon in het bijzijn van anderen buiten de woonkamer zouden laten liggen. Dit lukt dan een paar dagen heel goed, dan een paar dagen iets minder goed en daarna is het toch weer mis. 

En alhoewel ik mijn kinderen (thuis en op school) leer niet altijd “ja maar” te zeggen, ga ik het toch doen…

De telefoon de woonkamer niet in… MAAR het is ook mijn agenda, notitieboekje, klok, fototoestel, bankrekening, boek en winkel…

En toch gaat de meeste tijd “verloren” aan Social Media. 

Gewoon scrollen over dat schermpje, foto’s kijken en steeds weer dezelfde reclames tegen komen.

En één reclame trok al weken mijn aandacht.

Sinds we in onze meergeneratiewoning wonen hebben we een prachtige badkamer. Deze heeft ook nog eens een grote emotionele waarde, want hij is gemaakt door mijn vader. Hij is mooi, hij is handig en groot genoeg. Er mist alleen 1 ding… Een bad!

Vroeger ging ik in deze badkamer vaak in bad. De rest van ons gezin echter niet. Dus toen ik uit huis ging, ging het bad er ook uit. In onze flat zat geen bad, maar in het huis dat volgde moest er één komen. En ik zat er meerdere keren per week in. Iets met geen rust vinden, maar dan wel kunnen ontspannen.

Nu hebben we dus al bijna 6 jaar geen bad meer. Familie en vrienden met een bad nodigen ons regelmatig uit in hun bad, maar dat ga ik uiteraard niet doen. Als we op vakantie gaan zoeken we een huisje of hotelkamer met bad. Ik, maar ook Rev maken er dan dankbaar gebruik van!

En toen kwam dus steeds die zelfde reclame voorbij. Een Bath Bucket voor volwassenen… de foto maakte me aan het lachen en toch las ik de reacties. Veel humor, want dat ding zou je vacuüm zuigen en bij een beetje dikke mensen zouden bijna geen water nodig hebben. En toch waren er ook positieve reacties. Ik twijfelde, want als ik er in zou passen zou het zomaar eens een goede aankoop kunnen zijn. Het bad was niet goedkoop, maar kostte ons de kop ook weer niet. 

En zo werd er een grote doos, die bijna niets woog, afkomstig van “het tegeldepot” bij de buren bezorgd. Zij vroegen zich al af wat er toch in zou zitten….

En wat er in zat is de beste koop van de afgelopen tijd.

Een bad waar ik heerlijk in kan zitten en waar Rev in kan spelen. Hij is licht genoeg en daardoor makkelijk even weg te zetten. Er zit een goede stop en afvoerslang bij en zo loopt het water ook nog rustig weg. Een Tummy Tub voor grote mensen!

We hebben hem inmiddels 2 weken en hij wordt bijna iedere dag gebruikt! 

En dat door zo’n vervelende reclame op Instagram en Facebook…. Dus als ik nu in bad ga, scroll ik toch nog maar even weer door mijn tijdlijn…

En nu de foto’s! Van ons in bad lijkt mij niet zo verstandig, maar voor het idee wel ons bad:

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *