Op zaterdag 29 januari haalden we de prijzen voor de winnaars van de autospeurtocht in huis. Het was de bedoeling dat we de volgende dag de winnaars zouden bekend maken en de prijzen zouden rond brengen. Die zaterdagavond werd Rev helaas ziek en bleek Corona te hebben. Uit voorzorg hebben we het uitdelen van de prijzen uitgesteld totdat Corona ons huis verlaten had. Dit bleek helaas twee en een halve week te duren.

Toen Liv vorige week dinsdag weer naar school mocht stond er voor ons allemaal een drukke week op de planning. Gelukkig was het bijna vakantie en besloten we de prijzen op de dinsdag in de vakantie rond te brengen.

Ik haalde dit weekend de Slatmankoeken uit de kast en zag dat er één niet zo fris meer uitzag. De houdbaarheidsdatum is op deze koeken moeilijk te lezen, dus hoopte ik op pech voor die ene koek. Na heel goed kijken vonden we toch de datum. 14 februari… En dat was het toch echt al even geweest. De laatste quarantaine dag van Liv bleek ook de houdbaarheidsdatum voor de gekochte koeken.

Uiteraard geef je geen prijs weg die over de datum is en dus haalden we vanmorgen nieuwe koeken. Vers van de pers en tot 14 april houdbaar. De prijsuitreiking is nu alleen nog over de datum, maar dat maakt voor de winnaars gelukkig geen verschil!

Vanavond rijden we een rondje om de prijzen bij de winnaars langs te brengen en delen we een filmpje van de loting op Instagram.

Wie weet, tot vanavond!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *